Getty Images

Dana White-nak tetszik az ötlet: „Ez egy nagyszerű meccs lenne”

Bár biztosította a rajongókat, hogy még nem erősítette meg a Conor McGregor és Dan Hooker közötti párosítást, a UFC vezérigazgatója, Dana White elárulta, hogy tetszik neki a két harcos közötti párosítás ötlete, amit egy „nagyszerű küzdelemnek” nevezett.

McGregor, a korábbi vitathatatlan UFC könnyűsúlyú és pehelysúlyú bajnok, azóta nem küzdött, hogy több mint három évvel ezelőtt eltörte a bal síp- és szárkapocscsontját a Dustin Poirier elleni, első menetes orvos által leállított TKO vereség során. Úgy volt, hogy júniusban, a UFC 303-on tér vissza a Nemzetközi Küzdelem Hete kártyán, de McGregor egy lábujjtörés miatt visszalépett a váltósúlyú meccstől, ahol az ellenfele Michael Chandler lett volna.

McGregor lehetséges visszatérése 2025 elejére csúszott, és azt állította, hogy már februárban megküzd a City Kickboxing ászával, Hookerrel. És bár Hooker azt állítja, hogy egy lehetséges mérkőzésre az ex-kétsúlyú bajnokkal januárban vagy márciusban sor kerülhet, mivel ő és párja második gyermekük születését várják, White biztosította a rajongókat, hogy egyelőre semmi sincs hivatalosan megerősítve.

„Igen, nyilvánvalóan, tudjátok, ez egy nagyszerű küzdelem lenne. Tetszik ez a meccs, de nem jelentek be még semmit ezzel kapcsolatban” – mondta White.

Hooker egy lenyűgöző hárommeccses győzelmi sorozat közepén van, legutóbb augusztusban, a UFC 305 főmérkőzésén aratott lenyűgöző sikert a lengyel Mateusz Gamrot felett.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ