UFC 298: Volkanovski v Topuria
ANAHEIM, CALIFORNIA - FEBRUARY 17: Ilia Topuria of Germany celebrates after his knockout victory against Alexander Volkanovski of Australia in the UFC featherweight championship fight during the UFC 298 event at Honda Center on February 17, 2024 in Anaheim, California. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

Sonnen szerint a Topuria vs. Holloway mérkőzés csak kiütéssel érhet véget

Chael Sonnen kételkedik abban, hogy Ilia Topuria és Max Holloway mérkőzésének sorsa a bírók kezébe fog kerülni.

Topuria a pehelysúlyú címét védheti meg Holloway ellen a UFC 308 főmérkőzésén, október 26-án, az Abu Dhabi Yas-szigeti Etihad Arénában.

Topuria a UFC 298-on Alexander Volkanovski kiütésével nyerte el a pehelysúlyú bajnoki címet. Hollowayt még soha nem ütötték ki pályafutása során, de Sonnen szerint csak így nyerhet Topuria ellene.

„Hogy mi fog történni? Topuria egyetlen esélye a győzelemre, ha kiüti Hollowayt. Az egyiküknek meg kell állítania a másikat, mert az a szív és az a szívósság, az a ‘utánad megyek, és mindent megteszek a győzelemért’, nem hiszem, hogy ez egy olyan kapcsoló, amit ki lehet kapcsolni” – mondta Sonnen a YouTube-csatornáján.

Az első és egyetlen ötmenetes mérkőzésén, 2023 júniusában „El Matador” képes volt tartani a frenetikus tempót, és 25 percen keresztül ütötte Josh Emmettet. Annak ellenére, hogy kényelmesen átment ezen a teszten, Sonnen úgy gondolja, hogy még mindig vannak kérdőjelek Topuria karrierje körül.

„Ilia Topuriával szemben nagyon fairnek kell lennünk. Nem tudunk egy csomó mindent. Az egyik alkalom, amikor Topuria felkeltette a figyelmem, az a Josh Emmett elleni meccs volt. Valószínűleg nektek ez eszetekbe se jutott. Az egy olyan meccs volt, ahol hátradőltem, és azt mondtam: ‘Hé, várjatok egy percet. Itt valami történik’.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ