RIYADH, SAUDI ARABIA - FEBRUARY 25: Renan Ferreira prepares to fight against Ryan Bader during the 2024 PFL vs Bellator: Champs event at Kingdom Arena on February 25, 2024 in Riyadh. (Photo by Cooper Neill/Getty Images)

„Őszintén hiszem, hogy én vagyok a legjobb” – Renan Ferreira a Francis Ngannou elleni meccsről

Már csak napok vannak hátra az óriások csatájáig, és a 2023-as PFL nehézsúlyú bajnok, Renan Ferreira megőrizte önbizalmát.

Ferreira a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok, Francis Ngannou elleni mérkőzésre a szurkolók szemében jelentős esélytelenebbként indul, de ennek ellenére továbbra is szilárdan hisz magában.

„Úgy érzem, hogy ez egy felemelkedő pillanat számomra. A karrierem felfelé ível, bajnokként tekintek magamra. Tudom, hogy az vagyok, és teljesen jogosan. Sokat várok magamtól” – mondta Ferreira az »Off the Cuff« című műsorban a Ngannou elleni, október 19-i meccse előtt.

Ferreira elismeréssel nyilatkozott ellenfeléről: „Francis egy igazán kemény fickó, sokat tett a sportágért. Remek sorozatban vagyok, nagyszerű teljesítményt nyújtottam az elmúlt meccseimen, és őszintén hiszem, hogy én vagyok a legjobb.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ