Jarrell Miller Day of Reckoning: Fight Night
RIYADH, SAUDI ARABIA - DECEMBER 23: Jarrell Miller looks on following defeat in the Heavyweight fight between Daniel Dubois and Jarrell Miller during the Day of Reckoning: Fight Night at Kingdom Arena on December 23, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Richard Pelham/Getty Images)

Miller egy januári meccsről tárgyal: „Vicces, ahogy öregszel, a bokszolótársak haverokká válnak”

Jarrell Miller megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat egy januári mérkőzésről Derek Chisora ellen.

A 40 éves Chisora újjáélesztette karrierjét, amikor júliusban nagy meglepetésre legyőzte Joe Joyce-t. A következő hónapban Miller, akit korábban Daniel Dubois állított meg, döntetlent ért el Andy Ruiz ellen, így ő is esélyes arra, hogy Manchesterben Chisora ellen küzdjön, és együtt próbáljanak visszatérni a versenybe a változóban lévő nehézsúlyú divízióban.

Az, hogy kevés szó esik arról, hogy ismét csatlakoznának a szaúd-arábiai hatalomgyakorlókhoz köthető promóciókhoz, azt mutatja, hogy továbbra sem számítanak az elithez. Ugyanakkor a 36 éves Miller, Chisorával ellentétben, talán egy olyan bunyós, aki közel áll ereje csúcsához, és ezt ki is fejtette a BoxingScene-nek nyilatkozva.

„Folynak a tárgyalások egy Chisora elleni meccsről. Meglátjuk. Az arénát még nem fixáltuk le, de úgy néz ki, hogy januárban Manchesterben lesz. Imádom. Szerintem ez egy nagyszerű küzdelem. Nem hiszem, hogy könnyű lesz, de győzni megyek. Ez olyan vicces – ahogy öregszel a bokszsportban, a bokszolótársak haverokká válnak. Nehéz elkerülni mindenkit a csúcson, még ha kedveled is őket. Tisztelem Chisorát. Kedvelem őt, akárcsak Andyt. Remélem, megküzdhetek vele. Azt mondtam az embereknek: ‘Ha Chisora formában van, és az álla bírja a pofonokat, akkor meg tudja verni Joe Joyce-t.’ Chisora már egy kicsit túl van a fénykorán, de néha egy öreg kutya is tud trükközni. Aggódom érte. Két keze és két lába van, mint nekem, szóval féltem őt, miután úgy döntött, folytatja. De muszáj keményen készülnöm, mert ha esélyt adsz egy kutyának, akkor megharap. Lehet, hogy hamarosan hallani fogsz róla, de a szerződés még nincs aláírva.”

Miller jelenleg Derek „Bozy” Ennis kezei alatt dolgozik a philadelphiai edzőtermében.

„Ez nagyszerű. Bozy Ennis jó ember. Ő most az egyik edzőm a csapatomban. Szeretem a légkört – Philly és Brooklyn nagyon közel van egymáshoz. Bozy nagyszerű kiegészítője a csapatnak. Keményen dolgozik, nincs mellébeszélés. Nem szeretem azokat az edzőket, akik próbálnak biztosra menni, vagy megijednek attól, hogy kockáztassanak, mert félnek, hogy elveszítik az állásukat. Brooklynból jöttem – ha nem káromkodunk, hogy ‘Anyabaszó, menekülnöd kell’, az nem nagyon jön be nekem. Remek a légkör, jó az edzőterem. Azok a srácok ütik a zsákot, nekem is ütnöm kell. Ők 10 kört csinálnak, nekem 12-t kell. Philly és Brooklyn nagyon hasonló, ember. Az egyetlen dolog, ami változik, az a Philly cheesesteak és a pizza. Teljesen jó érzés, hogy kicsit más környezetben vagyok. Egy órát vezetek a lakásomtól.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ