„Meg van rá az esély, hogy Conor visszatér és bajnok lesz”

A korábbi kétsúlycsoportos világbajnok, Conor McGregor várhatóan idén nyáron visszatér a UFC-be.

McGregor azóta harcképtelen, hogy sorozatban második TKO-s vereséget szenvedett Dustin Poirier ellen. A 2021. júliusi UFC 264-en egy lábtörés vetett véget McGregor mérkőzésének. Ám nyolc hónappal később McGregor a nyári visszatérésre utalt, és lehet az első mérkőzése rögtön egy címmérkőzés lesz.

A könnyűsúlyú bajnok Charles Oliveira a május eleji UFC 274-en találkozik Justin Gaethje-el. Dana White, az UFC elnöke pedig a közelmúltban azt mondta, hogy a feltételezett első számú kihívó, Islam Makhachev küzdjön meg Beneil Dariush ellen. Tehát ez az időzítés megfelelő lehet ahhoz, hogy McGregor a nyár közepe vége fele visszatérjen az Oliveira-Gaethje győztes ellen.

„Amikor Dana azt mondta, hogy Makhachevnek meg kell küzdenie Beneil Dariush ellen, mielőtt címmérkőzést kaphatna, az szinte megnyitotta Conor címmérkőzés kapuit. Valószínűleg ezért alakította így a dolgokat.” – mondta Joe Rogan.

Michael Bisping egyetértett, de azt mondta, a UFC pénzügyei azt szolgálná, ha McGregor egy címmérkőzésen térne vissza.

„Ez egy nagy vad ötlet, de ha te lennél a cég tulajdonosa, szeretnéd, hogy ez összejöjjön? Valószínűleg te is ezt tennéd. Legyünk őszinték. És meg is van arra a lehetőség, hogy Conor győztesen tér vissza. Legyőzheti Charles Oliveirát és bajnok lehet.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ