Joshua bajban van, Usyk brutálisan kicsinálja a sparringpartnereit

Egyik edzőpartnere szerint az egyesített nehézsúlyú bajnok, Oleksandr Usyk tönkreteszi a sparringpartnereit az edzőtáborban.

Usyk a visszavágójára készül Anthony Joshuával, amelyet augusztus 20-ra terveznek Szaúd-Arábiában. Tavaly szeptemberben Usyk egyhangú pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú bajnoki címeket.

https://www.instagram.com/p/CgJ3_W2MVxO/?hl=hu

A kazah nehézsúlyú Nursultan Amanzholov, aki segített Usyknak felkészülni a Joshuával való első találkozóra, ismét ott van az ukrán ökölvívóval és segít neki a felkészülésben.

„Amanzholov azt mondja, vannak napok, amikor Usyk háborúba indul vele. Nem könnyű megsebezni Nursultant, de néhányszor elkapta őt. De sok nehézsúlyú harcost haza kellett már küldeni, nem maradhattak az edzőtáborban, mert nem tudták tartani a lépést. Usyk nagyszerű formában van. Amikor visszatértek Jeddából, a sajtótájékoztatóról, még azon a napon Usyk felhívta Nursultant, hogy sparringoljanak. Leszállt a gépről és már edzeni akart, Anthony Joshua nagy bajban van. Usyk sorra küldi haza az edzőpartnereit, Nursultan volt az egyetlen nehézsúlyú, aki az egész tábor alatt kitartott. Usyk nem szimplán Joshua ellen készül, ő háborúba megy” – mondta Amanzholov menedzsere, Aamir Ali a Sky Sportsnak.

Joshua számos módosítást hajtott végre edzőcsapatában, hogy felkészüljön a visszavágóra. Megvált Robert McCracken edzőjétől, akinek helyére érkezett Robert Garcia.

Borítókép és fotók: Julian Finney/Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ