Oktagon MMA

Vémola: hogyan hívhatnék ki egy olyan bajnokot, mint Végh Attila, ha nem tudom legyőzni őt sem

Tudta, hogy ez a meccs csak róla fog szólni. Ha a színvonalának megfelelően teljesít, akkor újabb győzelmet szerez. És így is tett. A Terminátor túljutott a Patrik Kinclo elleni címmeccs főpróbáján, a Liberecben megrendezett Oktagon 41-en Al Matavaót fojtotta meg a nyitó menetben. De nem adták csak úgy oda ezt a győzelmet, mielőtt földre kerültek volna, Vémola kemény ütéseket kapott.

Itt nem volt nagy vergődés, rögtön jött a bunyó. De a hektikus kezdés majdnem nem vált be Vémola számára. Az első takedown kísérletét Matavao kivédte, majd kőkemény ütéseket zúdított rá. Némelyik nem talált célba, de legalább kettő-három biztosan.

Vémola második földrevitele már sikeres volt, és ellenfele kezdett rendkívül nehéz helyzetbe kerülni.

„Ez nagyon vad volt. Úgy rontott be, mint disznó a kukoricába, ahogy mondani szokták. Hihetetlen stílusban tépte szét Matavaót. Ez az ő világa” – jegyezte meg Ondřej Novotný.

Miközben Matavao a földön küzdött, egy ponton még úgy tűnt, hogy túléli a legrosszabbat. De aztán Vémola elég könnyen átfordította, és kíméletlenül befogta. A fojtást végül nem bírta, így kopogott Matavao.

„Fantasztikus visszatérni a Fehér Tigrisek arénájában. Nagyszerű fogadtatás volt, köszönöm. Remélem, az Oktogon továbbra is visszajön ide” – kezdte Vémola.

https://www.instagram.com/p/CrEgQMAgnoH/

Először volt akcióban egy súlyos betegség óta, amely megfosztotta őt a decemberi, Patrik Kinclo elleni visszavágótól. De egy hónap múlva újra megküzdenek egymással. Prágában a középsúlyú övért fognak összecsapni.

„Matavao keményen megütött, látszik, hogy a fejem még mindig bírja. Elkövettem néhány apró hibát, amit az O2 Arénában egyszerűen nem lehet majd. Nem ragadtathatom el magam, visszakell, tegyem oda az övet, ahova való. Lépésről lépésre fogom folytatni, amíg el nem veszem. Egyszerűen győznöm kell az O2 Arénában. Mert itt ül egy csávó, aki ennyi hosszú év után végre rábólintott a visszavágóra. És hogyan hívhatnék ki egy olyan bajnokot, mint Végh Attila, ha nem tudom legyőzni őt sem. Ez egy hatalmas erőpróba és felelősség lesz. Mindannyian látni akarjátok az Attila elleni meccset, de erre csak akkor kerülhet sor, ha győzök Kinclo ellen, és ez a bajnok a bajnok ellen összecsapás lesz.”

Borítókép és képek: Oktagon MMA

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ