(Photo by Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

Jairzinho Rozenstruik: mi dolgozunk a UFC-nek, nem a cég dolgozik nekünk

Jairzinho Rozenstruik nem akart Jailton Almeida ellen küzdeni, legalábbis a jelenlegi körülmények között.

Rozenstruik azt remélte, hogy egy ranglistán magasabban álló, a nehézsúlyban már befutott névvel rendelkező ellenfelet kap, nem pedig egy feltörekvő versenyzőt. De annak ellenére, hogy Rozenstruik nem akarta a meccset, mégis Almeidával találja magát szemben a UFC on ABC 4 főmérkőzésén, amelyet szombaton rendeznek meg a Spectrum Centerben, Charlotte-ban.

„Nem akartuk ezt a mérkőzést, ezt a csapatommal azonnal megbeszéltük. Egy jó győzelem után voltunk, és szerettünk volna egy olyan ellenféllel megküzdeni, aki magasabban áll a ranglistán. A UFC nagyon akarta ezt a párharcot, így a küzdelem megtörténik” – mondta Rozenstruik a riportereknek a UFC on ABC 4 médianapon.

A 35 éves harcos a decemberi UFC 282-n Chris Daukaus ellen 23 másodperces kiütésen van túl, amiért 50 000 dolláros bónuszt kapott. Ezt megelőzően Rozenstruik két mérkőzésen át volt nyeretlen.

Rozenstruiknak nem okoz gondot, hogy maga is megküzdjön Almeidával. A problémája a rangsorolással volt kapcsolatos.

„Nem arról van szó, hogy nem akarok ellene küzdeni. Valaki olyannal akarok bunyózni, aki a ranglistán előrébb áll. Ha magasan felettem lenne rangsorolva, akkor igen, miért ne? De mi dolgozunk a cégnek, nem a cég dolgozik nekünk, szóval a harc megtörténik – és kész.”

Borítókép: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ