Csibi Geri magabiztos győzelmet aratott

Az RFA szervezet két címmeccset rendezett a szombaton Pozsonyban megrendezett RFA 11-en. Dominik Humburger az ideiglenes MMA középsúlyú bajnoki címét ünnepelhette, amikor a harmadik menetben földre vitt ütések után legyőzte a lengyel Robert Maciejowskit. Joilton Lutterbachnak sikerült sokkolnia és szó szerint a földre küldte Jakub Beneket. A brazil a Real FIght szabályai szerint a 81 kg alatti súlycsoportban szerezte meg a bajnoki övet. Az RFA 11-en azonban voltak ennél feszültebb mérkőzések is.

Martin Horinek – Jan Veselik. Egy olyan küzdelem, amely nagyon jól kiszolgálta a közönséget. Horinek pontozással nyert, és a harmadik menetben közel állt az idő előtti sikerhez, de az utolsó menet felében a poklot élte át a hátán. Több tucat könyököt kapott, az arca vérben úszott, de végül mégis ő nyert.

Matej Val – Csibi Gergely. Két rivális nagy iramú összecsapása, akik a meccs előtt nem kedvelték egymást, ami már a nyilvános mérlegelésen is látszott. Beszólások, térdelések, rúgások, vadság, fogadkozás, hogy ki fog hamarabb és keményebben ütni. Val próbált nyomni, de Csibi gyorsan útjába állt. Az első menet után Val a sarokba ment, és az orra nem nézett ki jól. Eltört? A második menetre kijött végül. Brutális ütéseket kapott, majd Val elesett, megtántorodott és nem tudott küzdeni, zavart volt, a bíró megállította ezt a kemény küzdelmet. Két kemény harcos, de Csibi Geri tudta bevinni az utolsó, végső ütést.

Michal Duba – Adam Jakubik. Gyönyörű első menet, ami nagyrészt a földön zajlott, de mindkettőjük számára extrém viadal volt. A közönség bizonyára élvezte ezt. A második menet lassabban indult, de az előző menetelés után ez nem is csoda. Nem kellett sok idő, hogy a földön folytatódjon a csata. Akik nem szeretik a földharcot, azok ekkor bánkódhattak. A második menet negyedik percében eljött a vége. Duda fojtással nyerni tudott.

Ykos Ibragimov nagyszerűen debütált a profi MMA-ban, előbb tökéletesen eltalálta Mario Dinh-t, majd a megmentő takedown kísérlet után egy álló guillotine-nal altatta el. Tiep Dávid szintén nem volt hajlandó megadni magát, még az első menet vége előtt elaludt Marian Jakubik kezei alatt.

Borítókép: RFA

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
RFA

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ