(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Chandler frusztrációját fejezte ki Conor McGregor USADA-helyzete miatt

Michael Chandler türelme Conor McGregorral szemben úgy tűnik, fogytán van. A „The Ultimate Fighter” 31. évadának edzői várhatóan még az év vége előtt megmérkőznek egymással, de McGregor még nem lépett be újra az USADA tesztelési rendszerébe, amit a korábbi kétsúlycsoportos bajnoktól megkövetelnek a versenyzéshez.

A UFC elnöke, Dana White nemrég azt mondta, hogy McGregor várhatóan még az év vége előtt harcolni fog, de ez még azelőtt volt, hogy McGregort nemrég szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolták meg az NBA döntő negyedik meccsét követően Miamiban.

Chandler az ellenfél, aki McGregorral osztozik a ketrecen, ha minden a tervek szerint alakul. Azonban a közelmúltbeli fejlemények miatt a UFC korábbi kihívója nem érzi magát túl magabiztosnak a helyzetet illetően.

„Rendben srácok, mindannyian láttátok a híreket: Conor nincs az USADA-nál. Százhetvenkilenc nap van hátra december 16-ig, ami elvileg az év utolsó fizetős meccse lesz. És komikus, hogy a USADA ma megjelenik az ajtóm előtt.”

Chandler társai is felfigyeltek a helyzetre, hiszen Arman Tsarukyan a UFC on ESPN 46-on aratott győzelme után beszólt neki. „Úgy néz ki, hogy a McGregorral folytatott harcának vége” – mondta Tsarukyan a riportereknek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Az USADA online tesztelési adatbázisa szerint McGregor még nem adott le mintát 2023-ban. Chandler egyszer van jelen a rendszerben a második negyedéves időszak alatt, ami valószínűleg az USADA mai látogatásától független.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ