(Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images)

A büszke nagypapa: Floyd Mayweather kétéves unokája árnyékbokszol

Floyd Mayweather unokája úgy tűnik, hogy már a régi motorosok közül való. A „Money” a legnagyobb sztár a bokszoló családban, amelyhez tartozik az édesapja, idősebb Floyd Mayweather és nagybátyja, Roger Mayweather, aki sajnos 2020-ban elhunyt.

Úgy tűnik, hogy egy másik Mayweather is nagy dolgokra hivatott a bokszban, és ez nem Koraun, aki korábban bokszlegenda édesapja mellett edzett. A visszavonult világbajnok egy nagyon cuki videót osztott meg első unokájáról, amint árnyékbokszol a konyhapulton, miközben az édesanyja edzi őt. KJ még csak kétéves, de úgy tűnik, máris érti a boksz alapjait, és a környezetében lévők dicsérik, hogy „pont olyan, mint a nagypapája”.

https://www.instagram.com/p/Ct2MFi3tg5-/?hl=hu

A rajongókat egyértelműen lenyűgözte, amit láttak, hiszen a Mayweather Instagram-oldalán közzétett poszt kevesebb mint 24 óra alatt közel 600 ezer lájkot kapott. Eközben a KJ számára létrehozott közösségi média fiók gyorsan 81 000 követőt gyűjtött, és úgy tűnik, ez a hely a legmegfelelőbb, ha valaki követni szeretné Mayweather következő bokszolói útját.

Mióta Mayweather visszavonult a profi ökölvívástól, miután 2017-ben legyőzte a UFC szupersztárt, Conor McGregort és 50-0-ra javította tökéletes rekordját, bemutató mérkőzésekkel szórakoztatja magát. A 46 éves harcos hét alacsony szintű ellenféllel nézett farkasszemet, amelyek között MMA-harcosok, valóságshow-sztárok és YouTuberek is voltak – ezzel rengeteg pénzt keresett. Mayweather nem mutatja a lassulás jeleit, de mivel egyre több a leendő bokszoló a családjában, lehet, hogy végül követi apját és nagybátyját az edzősködésben.

https://www.instagram.com/p/CqRrGCOvYx3/?hl=hu

‘The Best Ever’ korábban már mutatott érdeklődést az edzői pálya iránt, sőt, azt is elárulta, hogy terve az, hogy a valaha volt egyik legnagyobb edzővé váljon.

„Roger nagybátyám nemrég bekövetkezett halála miatt ihletet éreztem arra, hogy segítsek a körülöttem lévőknek, ahogyan ők is ott voltak nekem a bokszolói karrierem során. Célommá vált, hogy segítsek másoknak elérni önmaguk legjobb verzióját, és magabiztosan járni vele. Szeretném kivenni a részemet ezen a Földön, és lehetővé tenni az emberek számára, hogy meglássák a bennük rejlő potenciált, hogy azt megoszthassák a világgal. Új vagyok az edzősködésben, és eddig olyan emberekkel dolgoztam együtt, akiknek nincs bokszolói tapasztalatuk, ezért együtt fejlődünk. De ígérem, hogy a világ egyik legjobb edzője leszek” – írta Mayweather a közösségi médiában 2020-ban.

Borítókép: Zac Goodwin/PA Images via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ