(Photo by Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images)

A magát Mike Tysonnak kikiáltó Makhmudov nem vesztegette az időt

Arslanbek Makhmudov kevés időt vesztegetett arra, hogy lenyűgözze a közönséget amerikai debütálásán.

A 34 éves nehézsúlyú háromszor is padlóztatta ellenfelét, mielőtt a második menetben végleg véget nem vetett volna a találkozónak. Makhmudov nem vesztegette az idejét, hogy ráerőltesse akaratát Akpejiorira. Az orosz nehézsúlyú – aki 17 évesen költözött Montrealba – ügyetlenül, de hatékonyan használta az erőütéseit, amelyek a nyitó menetben két padlóztatást is eredményeztek. Az első menetben nagyjából egy perccel a vége előtt egy jobbegyenessel, amely első ránézésre a fej mögött landolt, Akpejiori a vászonra került.

Akpejiori – a Miamiban élő és a korábbi félnehézsúlyú bajnok Glen Johnson által edzett nigériai sportoló – legyőzte a számolást, de a mérkőzés hátralévő részében bizonytalan lábakon állt. Makhmudov folytatta a rohamot, és a menetet egy kegyetlen balhoroggal zárta a kötelek mentén, és Akpejiori már a gongszó után a padlóra került.

Makhmudov addig folytatta a támadást, amíg a gumilábú Akpejiorit harmadszor és utoljára a padlóra kényszerítette. Ez a második menet közepén történt, és a küzdelem végét jelentette. Wes Melton bíró nyolcig számolt, majd leintette a párharcot.

A győzelemmel Makhmudov rekordja 17-0-ra nőtt, ez volt az első győzelme az Egyesült Államokban, és kettő kivételével minden kiütését három meneten belül érte el.

Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ