(Photo by Aaron Gilbert/Icon Sportswire via Getty Images)

Mike Tyson megnevezte utódját: Avagy a boksz új rosszfiúját

A nehézsúlyú ikon, Mike Tyson az 1980-as évek végén a legfélelmetesebb hírnévvel rendelkezett az egész bokszban, olyannyira, hogy „A bolygó legrosszabb emberének” nevezték el.

Az ötvenes éveiben járva és sokkal szelídebb lélekkel, Tyson elárulta, ki az a jelenlegi bunyós, akiben több mint egy csipetnyi rosszaságot lát.

A Hotboxin’ című podcastjában „Iron Mike” a világbajnok Gervonta Davist „rosszfiúnak” nevezte, amikor a baltimore-i bunyós szóba került a vendég Stephen A. Smith-szel folytatott beszélgetés során.

„Gervonta Davis – ő jelenleg a boksz rosszfiúja.”

Kevesen vannak, akik vitatkoznának Tyson véleményével Davisről, mind a bokszringben, mind azon kívül. A agyra becsült műsorvezető egyetértett Tysonnal, és „szörnyetegként” jellemezte Davist, gyorsan megemlítette és elismerően nyilatkozott a 28 éves bokszoló képességéről, amelyről gyakran megfeledkeznek.

„Davis egy szörnyeteg. És a bokszolói képességei jobbak, mint amennyire elismerik.”

Davis profiként még sosem szenvedett vereséget, és 29 ellenfele közül mindössze kettőnek sikerült a végső gongszóig eljutnia. A Ryan Garcia elleni áprilisi, hetedik menetben elért győzelmét követően, amely az év eddigi legnagyobb reklámot hozó mérkőzése volt, Davis még inkább bizonyította tudását.

Azonban a ringen kívüli problémák sem idegenek tőle, amelyek közvetlenül a Garcia-győzelem után ütötték fel a fejüket, és jelenleg 90 napos börtönbüntetését tölti, mert megszegte a házi őrizetet, amelyet egy 2020 novemberében elkövetett cserbenhagyásos gázolás miatt szabtak ki rá.

Borítókép: Aaron Gilbert/Icon Sportswire via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ