(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Dricus Du Plessis szerint Israel Adesanya „bohócként” viselkedett

Israel Adesanyának sok mondanivalója volt a ketrecben szombaton a UFC 290-en, és Dricus Du Plessis nem volt tőle lenyűgözve.

Du Plessis Robert Whittaker elleni győzelmét követően a T-Mobile Arénában Adesanya belépett a ketrecbe, hogy előre vetítsék kettőjük bajnoki összecsapását.

Bár a dolgok nem fajultak tettlegességig, a trash talk (beleértve számos N-betűs szót, amit Adesanya elejtett) tartalmas volt, a feszültség pedig tovább fokozódik a két afrikai származású harcos között.

„Felkészültem mindenre, bármire, amit mond. Úgy viselkedett odabent, mint egy bohóc. Egy bajnok nem így viselkedik. Egy férfi nem tesz ilyet. Olyan, mint egy gyerek. Viselkedjen úgy, mint egy bajnok. Az emberek felnéznek rád, és te így cselekedsz? Ezzel adod el a jegyeket? Én a saját magam módján vonzom be a szurkolókat. Úriember vagyok. Egy férfi, aki férfiként is viselkedik” – mondta Du Plessis a riportereknek.

https://www.instagram.com/p/CudjpAZMPEz/?hl=hu

Bár hivatalosan még nem jelentették be, mivel Du Plessis csak órákkal ezelőtt harcolt, várhatóan Israel Adesanya ellen fog küzdeni a UFC 293-an, amelyet szeptember 9-én rendeznek meg Sydneyben, Ausztráliában.

„Ki fogom ütni őt, ahogy ma Whittakert is tettem. Ha nem, akkor láttuk az Alex Pereira elleni meccsét. Ha padlóra küldöm, már nem is lesz küzdelem. Bántani fogom. Csináltam már ilyet, és újra meg fogom tenni. Ami az ütéseit illeti, ne is beszéljünk róla. Olyan jó vagy, mint a legutóbbi teljesítményed. Milyen volt a legutóbbi teljesítménye Whittaker ellen? Igen, legyőzte. Szoros meccs volt. Milyen volt a legutóbbi teljesítményem Whittaker ellen? Éppen így tervezem legyőzni őt. Ugyanúgy, ahogy megvertem Whittakert, a stílusomhoz ragaszkodva és azzal, amihez a legjobban értek, hallgatva az edzőimre, a nagyszerű csapattársaimra a CIT-ben. Ez egy kis edzőterem Dél-Afrikában, ahol kitaláljuk a játéktervem, ezt a kellemetlen stílust, amely sok ember számára teljesen rossznak tűnik. Jelenleg én vagyok a világ első számú harcosa. Itt az ideje, hogy tiszteletet vívjak ki magamnak.”

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ