(Photo by Harry How/Getty Images)

Andy Ruiz felkészült Deontay Wilder leszámolásra: Ez a kövér, pufók kölyök meg fog alázni

Deontay Wilder szavai majdnem olyan halálosak, mint az öklei… majdnem. Komoly átalakulásra volt szüksége a korábbi bajnoknak, méghozzá olyanra, ami minden csínnyel és bínnyel járt. Tyson Fury megfosztotta az egykori címvédőt a WBC csecsebecséjétől, és az auráján is maradandó csorbát ejtett. Az egymás utáni vereségeket követő visszatérésén egy gyors győzelmet aratott.

Wilder 2022-es egyetlen mérkőzésén könnyedén, már az első menetben megállította Robert Heleniust. Innen Wilder az Oleksandr Usyk és Anthony Joshua elleni leszámolásokat célozta meg. De hiába tett meg mindent azért, hogy összejöjjenek ezek a csaták, egyik sem valósult meg.

https://www.instagram.com/p/CupaD4rJzDY/?hl=hu

Végül Wilder tartalék terve Andy Ruiz Jr. volt. Ők ketten néhány átmeneti tárgyalást folytattak, de semmi konkrétum nem valósult meg. Wilder már frusztrált, és mindenféle sértő szóval illette Ruizt, aki nem sokat nyilatkozik, de nemrég figyelmeztette Wildert, hogy az a vihogó has, amivel Wilder az utóbbi időben bohóckodik, általában az utolsó dolog, amit az emberek látnak, mielőtt a vásznat csókolgatják.

„Arról beszélnek, hogy kövér vagyok, rövid a karom, mindenki ezt gondolja. Mindenki ezt mondja, amíg nem találkoznak velem a ringben” – mondta Ruiz egy saját maga által felvett videóban.

A 33 éves Ruiz pályafutása második egymást követő győzelmét aratta, mióta elvesztette IBF, WBO és WBA nehézsúlyú bajnoki címeit. Ruiz általában nem olyan beszédes és nem szokott szópárbajokba keveredni. Ezzel együtt Wilder egy gyenge pontját találta el. A tárgyalások során a Ruiz-csapat jelezte, hogy az 50/50-es felosztás a tisztességes. Wilder azonban nevetve távozott az asztaltól. Tekintettel hosszú korábbi uralkodására és arra a hajlamára, hogy ellenfeleit egy ütéssel a Holdra küldje, Wilder elárulta, hogy nem érdeke, hogy felesben osztozzanak a pénzen.

Ruiznak elege van a Wilder által mutatott önteltségből. A túlzott magabiztossága azonban Ruiz szerint visszaüt majd.

„Képzeld, ez a kövér, pufók kölyök hamarosan megalázza a segged. Csináljuk, bébi!”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ