(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Ngannou a Fury-meccs bejelentése után: Mindig bebizonyítom, hogy Dana White tévedett

Francis Ngannou örömmel bizonyítja, hogy az ellenzőknek nincs igazuk – beleértve a UFC elnökét, Dana White-ot is.

Ngannou egy 10 menetes nehézsúlyú bokszmeccsen fog megmérkőzni Tyson Furyval október 28-án a szaúd-arábiai Rijádban. Mielőtt a bejelentés megtörtént volna, White megpróbált egy UFC mérkőzést összehozni Fury és a nehézsúlyú bajnok Jon Jones között. Ngannou és a UFC főnökének nézeteltérései 2018-ban kezdődtek. White dühös volt Ngannou Derek Lewis elleni erőtlen teljesítménye miatt.

Ngannou később a UFC nehézsúlyú bajnoka lett.

„Valamiért mindig bebizonyítom, hogy Dana White téved, még akkor is, ha az én oldalamon áll. Mindig bebizonyítom, hogy téved, minden egyes alkalommal. Ez csak a mi történetünk. Készen álltak arra, hogy Jon Jones és Tyson Fury megmérkőzzenek. Miért nem tudták megcsinálni az Ngannou-Fury meccset? Szerintem ez csak azért volt, hogy elvegyék tőlem a lehetőséget, és még egy szerződést is kiküldtek, ami szerintem nagyon kínos volt, mert azt el is utasították. Az enyémet a GIMIK Fight Promotionsnak írták alá” – mondta Ngannou a SiriusXM-nek.

Amikor Ngannou úgy döntött, hogy nem ír alá újra hosszú távú szerződést a UFC-vel, a hírek szerint visszautasítva egy olyan szerződést, amely a cég történetének legjobban fizetett nehézsúlyújává tette volna, White azt mondta, hogy Ngannou soha nem fog visszatérni hozzájuk. Ngannou-t nem lepte meg White megjegyzése, vagy bárki másé, aki megkérdőjelezte a döntését, hogy elhagyja a UFC-t.

„Nem titok, hogy nagyon sokan azt akarták, hogy elbukjak. Nem akarják, hogy sikeres legyek. Ez nem titok. Teljesen nyilvánvaló.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ