(Photo By David Fitzgerald/Sportsfile via Getty Images)

A UFC vezetője Michael Page szerződtetésével kacérkodik: izgalmas lenne őt is bevenni a csapatba

A sportág történetének egyik legfelkapottabb szabadügynökeként a nyílt piacra kerülő, korábbi Bellator MMA váltósúlyú harcos Michael Page-t folyamatosan összefüggésbe hozták egy esetleges UFC-hez való váltással. Egy promóciós vezető megjegyezte, hogy a szervezet érdeklődik a brit MMA-harcművész iránt.

Page, a Scott Coker vezette Bellator MMA zászlaja alatt a korábbi ideiglenes váltósúlyú cím kihívója tavaly májusban hazai pályán szállt harcba a bajnoki övért, de megosztott döntéssel kikapott Logan Storley ellen Londonban. A márciusi Bellator 292-n Page visszatért a győztesek közé, és az összecsapásuk első menetében, mindössze 26 másodperc alatt egy lábrúgás után TKO-győzelmet aratott Goiti Yamauchi felett.

A profiként 21-2-es mérleggel rendelkező Page, aki a London Shootfighters alapembere, megerősítette, hogy jelenleg szabadúszóként a piacon van és felméri a terepet. A hétvége folyamán a UFC Londonban megjelent 36 éves Page-t pedig kapcsolatba hozták egy esetleges jövőbeni csatlakozással, és a UFC vezetője, David Shaw azt állította, hogy a londoni születésű Page költözése a szervezethez „izgalmas” lenne.

„Talán (a UFC érdeklődik Michael Page szerződtetése iránt). ogalmam sincs. Feltételezem, hogy igen, tekintettel arra, hogy itt van. Talán szabadügynök, de mindenképpen egy kérdés Dana (White) számára. A minap beszélgettünk erről, egy hosszú listáról, akik mozdíthatóak és nagyon jól teljesítettek más promóciókban. Nézd meg (Justin) Gaethje-t és (Michael) Chandlert, és még néhány más srácot. Elég izgalmas lenne őt is hozzáadni a mixhez, az biztos” – mondta David Shaw az összegyűlt médiának a UFC London után.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
BellatorUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ