„Ez lenne a legnagyobb meccs, amit a UFC valaha is meg tudna csinálni”

A korábbi ideiglenes váltósúlyú bajnok, Colby Covington azt állította, hogy amennyiben legyőzi Leon Edwardsot a várhatóan még idén megrendezésre kerülő címmeccsen, akkor még a jövő év vége előtt el tudja képzelni a korábbi kétsúlyú bajnok, Conor McGregor elleni címvédését.

Covington a divízió jelenlegi második számú ranglistavezetője, a tervek szerint még az idei év vége előtt visszatér a ketrecbe egy Edwards elleni váltósúlyú címmeccsen – esetleg a novemberi UFC 295-ön a Madison Square Gardenben. Covington legutóbb tavaly márciusban harcolt, amikor egyhangú döntéssel legyőzte Jorge Masvidalt egy heves visszavágón. Ami McGregort illeti, a nemrég 35 éves ketrecharcos 2021-ben a bal síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett a Dustin Poirier elleni első menetes orvosi megállításos TKO vereség során.

Várhatóan az ír Michael Chandler ellen tér vissza, az viszont kérdéses, hogy erre sor kerül-e idén. Covington azonban egy váltósúlyú címmérkőzést szeretne McGregorral jövőre.

„Ez a nagy küzdelem, ezt akarják látni az emberek. Az USA vs. Írország meccset akarják látni, a nagy pénzes meccset. Ez a harc eladható. Szerintem ez a legnagyobb meccs, amit a UFC valaha is megrendezhet. És számomra tökéletes lenne, miután legyőztem Leon Edwardsot. Szerintem Conornak (McGregor) lesz mit mondania, amikor pár hónap múlva megszerzem a váltósúlyú bajnoki címet. Úgy vélem, hogy még a jövő tél előtt Conor és én összecsapunk, és meglátjuk, hogy ki a legrosszabb ember a bolygón” – mondta Colby Covington a Turning Points USA Chapter Leadership Summiton való megjelenése során.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ