Getty Images

Dustin Poirier talpra áll a vereségből vagy befejezi?

Daniel Cormier úgy gondolja, hogy Dustin Poiriernek még van mit adnia a sportnak. Poiriert Justin Gaethje egy fejrúgással intézte el a BMF címmérkőzésen, a Salt Lake City-i Delta Centerben megrendezett UFC 291 főmérkőzésén.

Kemény dió volt ez „The Diamond” számára, aki egy újabb esélyt akart szerezni a könnyűsúlyú bajnoki címre. Cormier elismeri, hogy nehéz volt számára végignézni, ahogy Poirier így kikapott, de azt mondja, még mindig van mire büszkének lennie.

„Dustin Poirier közel áll a szívemhez – egy srác, aki (a szülővárosomban,) Lafayette-ben nőtt fel. Ahogy már többször is elmondtam, mi, akik kisvárosokban nőttünk fel, néha áldozatul esünk annak, amit azt hisszük, hogy elérhetünk. Dustin Poirier soha nem dőlt be ennek. Úgy gondolt a világra, mint valami olyasmire, amit meghódíthat, és abszolút ezt tette. Kétszer megverte Conor McGregort, harcolt a UFC könnyűsúlyú bajnoki címéért, volt a UFC ideiglenes bajnoka, és ő egy abszolút sztár” – mondta Cormier a YouTube-csatornáján.

A vereségét követően Poirier azt mondta, hogy nem érdekli az a vonal, hogy feltörekvő harcosokkal küzdjön. Cormier nem tudja, hogy ez hova helyezi őt, de reméli, hogy folytatja.

„Nagyon kíváncsi leszek, hogy Dustin Poirier mostantól milyen hozzáállással megy neki mindennek, mert nem hiszem, hogy Dustin Poirier az a srác, aki csak a bunyó kedvéért maradni fog. Megértem, hogy szereti a pénzt, de már rengeteget keresett. Szerintem Dustin Poirier bajnok akar lenni. Nem tudom, hogyan néz ki számára a jövő. Remélem, hogy nem hagyja abba. Szeretném, hogy tovább harcoljon, mert úgy gondolom, hogy még sok Dustin Poirier-meccs vár az emberekre. Aki nézi és ismeri Dustint, az tudja, hogy ebből vissza fog térni. Láttuk ezt az embert már hullámvölgyekben. Láttuk őt a csúcson és láttuk a mélyponton is. Dustin Poirier még sok mindent elérhet.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ