(Photo by Harry How/Getty Images)

Andy Ruiz megtörte a csendet a Deontay Wilder elleni meccsről

Andy Ruiz Jr. továbbra is biztos benne, hogy még idén ringbe száll Deontay Wilderrel – egy olyan mérkőzésen, amely eldöntené, hogy ki lesz a WBC első számú kihívója.

A két korábbi bajnokot tavaly novemberben kötelezték, hogy tárgyaljanak, de hónapokig nagyon kevés mozgás történt. Ez a nyár elején változott meg, amikor komolyan megkezdődtek a tárgyalások. Sajnos a rajongók számára – akiket eddig megfosztottak egy nagyon érdekes nehézsúlyú összecsapástól – a dolgok ismét lelassultak.

Ruiz úgy véli, van még remény – sőt, a Marq Nash TV-nek azt mondta, hogy hamarosan összejön a meccs. A probléma, ami nyilvánosságra is került, a pénz.

„Tárgyalunk. Hamarosan meg fog történni. Csak azt akarom, hogy igazságos legyen. Nem akarom, hogy bárki is megpróbáljon átverni vagy ilyesmi. Nem igazán a pénzről van szó, de nem akarunk kevesebbet elfogadni, tudod?”

Ruiz rövid ideig egyesített bajnok volt, miután sokkoló győzelmet aratott Anthony Joshua felett – ezt az eredményt nem tudta megismételni a közvetlen visszavágón. Wilder bajnoki-korszaka jóval tovább tartott. Közel fél évtizedig volt WBC-bajnok, mielőtt Tyson Fury visszatért a visszavonulásból, és egy izgalmas trilógia során elvette tőle az övet.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ