(Photo by Amy Kaplan/Icon Sportswire via Getty Images)

A UFC veterán Mike Perry többmeccses szerződést köt a BKFC-vel

A korábbi UFC-harcos Mike Perry a BKFC zászlaja alatt folytatja. Perry nem sokkal a UFC-ben 2021 áprilisában vívott utolsó meccse után csatlakozott a promócióhoz, és most egy új, többmeccses szerződést írt alá, jelentette be a promóció szerdán.

„Teljesen fel vagyok dobva, hogy bejelenthetem, hogy ‘Platinum’ Mike Perry újra aláírt a BKFC-vel” – mondta David Feldman, a BKFC elnöke és alapítója. „Jelenléte a promóciónkban valóban felpezsdítette a céget. Az elmúlt hónapokban minden nap kerestek a rajongók és a média, hogy mikor lép legközelebb ringbe. A bejelentéssel véglegesíthetjük a terveket a várva várt visszatérésére.”

https://www.instagram.com/p/CvvfIGNpvtU/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f33fc020-ad2b-469b-923c-c6689ba95c49

„Platinum” Perry veretlen a szervezetnél, eddig három győzelmet aratott a BKFC-ben. Perry legutóbbi, a BKFC 41-en a második menetben TKO-val állította meg a korábbi UFC-harcost Luke Rockholdot, sérülés miatt. A mérkőzés után szembenézett az MMA szupersztárral, Conor McGregorral.

Perry nemrég az MMA Junkie Radio-nak nyilatkozva elmondta, hogy a hagyományos boksz érdekli. Megemlítette, hogy szeretne Tommy Fury vagy KSI ellen bokszolni, emellett olyan tapasztaltabb profi bokszolókkal, mint Jermell Charlo vagy Dmitry Bivol.

Perry BKFC ringbe való visszatérésének időpontját még nem jelentették be, bár a promóció még az év vége előtt újabb nagyszabású eseményt tervez.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ