(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Strickland edzője az Adesanya elleni meccsről: nagy feladat előtt állunk, de készen állunk a kihívásra

Eric Nicksick tudja, hogy Sean Strickland trónfosztása Israel Adesanya ellen nem könnyű feladat.

Mivel Dricus Du Plessis nem tudott gyorsan beugrani a szeptember 9-i UFC 293-ra, Strickland kapta meg a címmérkőzés lehetőségét a középsúlyú bajnok Adesanya ellen a sydney-i Qudos Bank Arénában.

Strickland a UFC top 10-es ranglistáján lebegett, de az Alex Pereira és Jared Cannonier elleni kudarcok megakasztották. De most, a Nassourdine Imavov és Abus Magomedov elleni győzelmek után megkapta a lehetőséget. Nicksick szerint ez egy olyan esély, amit nem utasíthattak vissza.

„Ez egy életre szóló lehetőség. Valószínűleg ez volt az egyik legigazibb pillanat, amit valaha is átéltem Seannal. Nemrég az edzőteremben voltunk, csak én és ő, és azt mondta: ‘Ember, ez lehet az egyetlen lehetőségem a bajnoki övre.” Látszott rajta, hogy izgatottan várja ezt a kihívást. Bárki, aki belép az UFC-be és belevág ebbe a sportágba világbajnok akar lenni. Ha valaki nem így érez, annak nincs a helyén a szíve, Seané pedig jó helyen van. Sean mindent megtesz, hogy a legjobb formáját hozza a valaha volt egyik legjobb ellenfelével, Israel Adesanyával szemben. Nagy feladat előtt állunk, de készen állunk a kihívásra” – mondta Nicksick az ESPN-nek.

Stricklandnek kevés ideje van felkészülni a meccsre, de Nicksick nem számít arra, hogy ez szerepet fog játszani. Azt mondja, Strickland mindig az edzőteremben edz.

„Ez tipikusan Sean. Mindig az edzőteremben készül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elvállaljunk néhány olyan rövid határidővel rendelkező meccset, amelyekre akár csak négy napunk van. Ez annak köszönhető, mert Sean állandóan az edzőteremben van. Volt egy olyan érzésünk, hogy most esélyt kaphat.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ