Canelo Alvarez v Jermell Charlo - Press Conference
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 15: Canelo Alvarez of Mexico arrives for a press conference to preview their September 30 super middleweight undisputed championship fight against Jermell Charlo at Palladium Times Square on August 15, 2023 in New York City. (Photo by Sarah Stier/Getty Images)

Canelo meglepő választ adott arra, hogy mennyi ideje van még hátra a bokszban

Annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedben mindössze egy mérkőzést veszített el, egyre inkább az a hír terjed, hogy Saul „Canelo” Alvarez egy hanyatlóban lévő bokszoló, és talán már nem kell sokáig várni arra, hogy visszavonuljon a sportágtól.

https://www.instagram.com/p/CvwArTVtAVM/?hl=hu

A The Breakfast Clubban nemrég megjelent Alvarez azonban elárulta, hogy talán még egy kicsit tovább tervezi folytatni, mint azt egyesek várták volna. A sztár kifejtette, hogy potenciálisan még öt évig folytathatja a sportágban, mielőtt végleg szögre akasztja a kesztyűket.

„Azt hiszem, van még négy évem, talán öt. Tizenöt éves korom óta profi bokszoló vagyok. Ez majdnem tizennyolc év. Mindig azt mondtam, hogy 36 vagy 37, körülbelül ennyi idősen fogok visszavonulni. Ez elég lesz, az már tényleg sok év a bokszban. Sok mindent elértem, aztán élveznem kell az életemet a családommal, meg minden.”

Canelo profi pályafutása során 63 mérkőzést vívott, és négy különböző súlycsoportban is világbajnoki címeket gyűjtött be, így függetlenül attól, hogy mi történik a hátralévő időben a sportágban, a mexikói teljesítményét el kell ismerni.

Jelenleg azonban mindez nem foglalkoztatja, a fókusza a Jermell Charlo elleni, szeptember 30-án Las Vegasban esedékes vitathatatlan világbajnoki címmérkőzés irányába mutat. Két vitathatatlan bajnok, a nagyközépsúlyban minden jelentős vb címet birtokló Alvarez és a nagyváltósúlyból fellépő Jermell Charlo csap majd össze. Ez lesz Alvarez első mérkőzése az Al Haymon PBC-vel kötött hárommeccses megállapodás keretében, és a 33 éves bunyós ellen a jövőben David Benavidez, Demetrius Andrade, sőt Charlo ikertestvére, Jermall is esélyes lesz, mint lehetséges ellenfél.

https://www.instagram.com/p/Cv-wphkyNtE/?img_index=1

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ