MF and DAZN: X Series - The Prime Card Press Conference - OVO Arena Wembley
John Fury during a press conference at the OVO Arena Wembley, London. Picture date: Tuesday August 22, 2023. (Photo by Jonathan Brady/PA Images via Getty Images)

KSI, Tommy Fury, Logan Paul, Dillon Danis őrült sajtótájékoztatót tartott

A The PRIME Cardot népszerűsítő első sajtótájékoztató, amelyen KSI, Tommy Fury, Logan Paul és Dillon Danis személyében influencerek és bunyósok vegyesen szerepeltek, teljes káoszba fulladt.

Végtelen szitkozódás és egymásra kiabálás, személyes sértegetések és kellékek, köztük egy óriási születésnapi torta egy kiütött, tevelábujjú Danisról.

Körülbelül 10 perc elteltével Tommy Fury edzője és édesapja, John Fury eleget hallott. Felállt majd felborította és felrúgta a sajtótájékoztató asztalokat. Onnan elszabadult a pokol, KSI és Paul az egyik oldalon, Fury és Danis pedig a másik oldalon, a biztonságiak által elválasztva. A PRIME palackokat, a tortát és mindent, ami csak elérhető volt, mindkét fél egymásnak dobálta.

„Tudtuk, hogy a helyzet robbanásveszélyes. Azt viszont nem sejtettük, hogy mindez John Fury indítja el, de így is be lehet fejezni egy sajtótájékoztatót” – mondta Kalle Sauerland promóter, miután a dolgok lecsillapodtak és mindenkit eltávolítottak a színpadról.

A KSI vs. Fury a Misfits Boxing „The PRIME Card” főmérkőzése, amely október 14-én kerül megrendezésre a manchesteri AO Arénában, Angliában lesz. A Danis vs. Paul a kártya társ-főmérkőzése.

Borítókép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ