Getty Images

Conor McGregor megdöbbentő fordulatot árult el: December újra terítéken van

A korábbi UFC-bajnok, Conor McGregor azt állítja, hogy a visszatérése esetleg már idén decemberben megtörténhet.

Míg McGregor visszatérése valószínűnek tűnt, azonban a helyzet mostanra már szinte nevetségessé vált. Az elmúlt hónapokban mind McGregor, mind a UFC részéről ígéretekkel dobálóztak, de bejelentés még nem történt. A McGregor USADA státuszával kapcsolatos kérdés is megoldódni látszik.

Nemrégiben McGregor újabb kétségeket vetett fel a visszatérésével kapcsolatban, azt állítva, hogy a UFC nem engedi, hogy idén decemberben visszatérjen, egy olyan időpontban, amiről korábban azt állította, hogy harcolni fog.

Most azonban úgy tűnik, hogy a decemberi dátum újra az asztalon van, és ‘The Notorious’ egy friss tweetet tett közzé: „December újra terítéken van!” – írta McGregor.

Bár McGregor még mindig a sport egyik legnagyobb sztárja, a türelem fogytán van a szurkolók részéről, hiszen folyamatosan csak az ígérgetés megy. A 35 éves ír ketrecharcosnak már nincs mit bizonyítania, kétszeres UFC-bajnok és örökre megváltoztatta a sportágat, miközben számtalan milliót keresett – nincs szüksége arra, hogy harcoljon.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ