Getty Images

The Schmo szerint Conor McGregor utolsó meccse lehet a Nate Diaz elleni trilógia

Az MMA újságíró Dave Schmulenson, akit a harcrajongók inkább The Schmo néven ismernek, úgy véli, Conor McGregornak már csak egy meccse van hátra, mielőtt végleg visszavonul a vegyes harcművészettől.

Több mint két év telt el azóta, hogy az ír ketrecharcos a Dustin Poirier elleni trilógiaharcának első menetében, a UFC 264-en pusztító lábtörést szenvedett. Azóta McGregornak sikerült a címlapokon tartania a nevét azzal, hogy gyakorlatilag minden harcost leszólított a névsorban, miközben folyamatosan ragaszkodott ahhoz, hogy az Octagonba való visszatérése küszöbön áll. Eredetileg a rajongók arra számítottak, hogy a korábbi bajnokot decemberben, a UFC 296-on láthatják újra akcióban, de miután nem sikerült újra belépnie az USADA tesztelői körébe a szükséges hat hónapos, harc előtti szűrés miatt, a visszatérését valamikor 2024-re halasztották. Ami az ellenfelét illeti, sokan feltételezik, hogy a korábbi Bellator-bajnok Michael Chandler lesz az, akivel McGregor a The Ultimate Fighter 31. évadának edzőjeként versenyzett. Azonban biztosan nem ez az egyetlen lehetőség.

A LowKick MMA exkluzív kiadásában Mike Owens-szel beszélgetve a The Schmo felvetette, hogy McGregor valószínűleg egy nagy utolsó meccsre tér vissza a jövő évi UFC 300-on, ami könnyen lehet, hogy Michael Chandler ellen lesz. De az is elképzelhető, hogy az ír egy régóta várt trilógia-mérkőzést foglal le magának Nate Diazzal.

„Conor McGregor Michael Chandler ellen fog harcolni, vagy visszatér és megcsinálja a Nate Diaz trilógiát? Őszintén úgy érzem, hogy ha Conor McGregor visszatér a UFC-be, akkor már csak egy meccse van hátra, és az [Michael Chandler] lesz, vagy pedig a Nate Diazzal való trilógia, amit mindig is ígért. Érdekes lesz, hiszen a UFC 300 nagyon közel van már. Áprilisban, vagy legkorábban márciusban összejöhet. Mi lesz ott? Mert ha Conor McGregor ott lesz a [UFC] 300-as, akkor övé lesz a főmeccs. Vagyis nem fogják címmeccsekkel teli tenni. Vagy a másik oldalról nézve, címmeccsekkel rakják tele, és három vagy négy bajnoki csatájuk is lesz a UFC 300-on? Akkor Conor McGregor nem lesz rajta azon a kártyán.”

Diaz és McGregor először 2016-ban a UFC 296-on mérkőzött meg egymással, ahol nagy meglepetésre Diaz nyert. Öt hónappal később a páros a UFC 202-en futott össze újra, ahol a ‘The Notorious’ többségi döntéssel győzelmet aratott, így 1-1-re kiegyenlítette a versenyüket.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ