Getty Images

Charles Oliveira elégedetlen: Nem feltétlenül tartom igazságosnak, de ilyen a játék

Charles Oliveira elismeri, hogy szívesebben vállalta volna máshol az Islam Makhachev elleni visszavágót.

A korábbi bajnok Oliveira a könnyűsúlyú bajnok Makhachevvel találkozik a UFC 294 főmérkőzésén, amelyre október 21-én kerül sor az Abu Dhabi Etihad Arénában.

Az első címmeccsükre kevesebb mint egy évvel ezelőtt került sor Abu Dhabiban, ahol Makhachev a UFC 280-on a második menetben győzte le Oliveirát. Most Oliveirának ismét Abu Dhabiban kell megküzdenie Makhachevvel.

„Nem feltétlenül gondolom, hogy ez fair, de ilyen a játék. Ott van a bajnok. Ő mondja meg, hogy mi a helyzet. De én visszatérek az övemért, bárhol is legyen az” – mondta Oliveira a My MMA Newsnak tolmácson keresztül.

Oliveira kiérdemelte a második esélyt Makhachev ellen, miután júniusban a UFC 289-en egy első menetes TKO-val megszakította Beneil Dariush nyolcmeccses győzelmi sorozatát. Őt titulálták a következőnek a címért folyó harcban, de eltartott egy darabig, amíg elfogadta a visszavágót.

Kiderült azonban, hogy ez csak egy tárgyalási taktika volt. Mivel a UFC november 4-én visszatér Oliveira városába, a brazíliai Sao Paulóba, „Do Bronx” csak ott akart bunyózni.

„A 12 év alatt, amit a sportban töltöttem, valahogy megtanultam, hogyan kell játszani a játékot. Tudtam, hogy Sao Paulóban lesz egy UFC gála. Csak megpróbáltam ezt a lehetőséget, hogy beválik-e, de most itt tartunk.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ