(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Hearn elárulta, Joshua miért edz Fury korábbi edzőjével

Eddie Hearn kifejtette véleményét Anthony Joshua meglepő módon nemrégiben létrejött kapcsolatáról Tyson Fury korábbi edzőjével, Ben Davisonnal.

Az elmúlt napokban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Joshua Davisonnal dolgozott az edzőtermében, ami a rajongókat arra késztette, hogy Joshua és edzője, Derrick James kapcsolatáról találgassanak.

A Boxing Socialnak nyilatkozva Hearn kifejtette, hogy Joshua továbbra is James-szel van, azonban hozzátette, hogy Davison egy „fantasztikus edző”, aki segít „AJ”-nek élesíteni az eszközeit egy esetleges év végi mérkőzés előtt.

„AJ 100%-ban Derrick Jamesszel van. De Ben egy fantasztikus edző, és úgy gondolom, hogy olyan elmével rendelkezik, amivel AJ fejlődhet. AJ az a fajta fickó, aki nem szeret túl sokáig távol lenni az edzőtáborból, és van rá esély, hogy decemberben bokszol. Szóval ha ez a helyzet, akkor ezt a pár hetet csak arra akarta használni, hogy élesítse az eszközeit, mielőtt Derrickkel Dallasban táborba vonul. Sokat beszél Bennel, és csak át akart vele venni pár dolgot, mielőtt visszamegy a bázisra Derrick James-hez.”

Joshua következő meccse jelenleg a levegőben lóg, miután csalódást keltő híreket kapott a Deontay Wilder elleni tárgyalásokról. Joshua világossá tette, hogy aktív kíván maradni, és tartani akarja magát ahhoz a tervéhez, hogy ebben a naptári évben háromszor küzdjön, ennek értelmében már még decemberben lehet láthatjuk őt a ringben.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ