Boxing In Manchester - KSI v Tommy Fury
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 14: Tommy Fury holds onto KSI (Olajide Olayinka Williams) during the Misfits Cruiserweight fight between KSI (Olajide Olayinka Williams) and Tommy Fury at AO Arena on October 14, 2023 in Manchester, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images)

Tommy Fury megverte a dühös KSI-t, aki megesküdött, hogy fellebbez

Tommy Fury továbbra is veretlen, miután egy szoros mérkőzésen legyőzte KSI-t. Tyson Fury kisöccsétől egy pontot levontak, és a küzdelem nagy részében küzdött a YouTuberből lett bokszolóval, aki dühös volt, miután többségi döntéssel vereséget szenvedett.

A Love Island egykori sztárja a ringben vad ünnepléssel reagált a második egymást követő influencer elleni győzelmére – miután februárban legyőzte Jake Pault. KSI azonban nem értett egyet a bírói pontozással, és félbeszakította Fury meccs utáni buliját, hogy tudassa vele, úgy érzi, hogy kirabolták.

A két rivális a ring közepén összeveszett, mielőtt KSI kijelentette, hogy fellebbezni fog bokszkarrierje első vereségéért.

„Ez felháborító. Fellebbezni fogunk. Fellebbezni akarok, tesó. Sajnálom, ez felháborító. Újra meg kell néznünk. Úgy éreztem, hogy megnyertem” – mondta Ariel Helwaninak a mérkőzés utáni interjújában.

KSI gyorsan kezdett, és egy hatalmas ütéssel érte utol ellenfelét, ami valószínűleg elég volt ahhoz, hogy megnyerje a menetet, amely nélkülözött minden más minőségi ütést. Fury a második menetben pontot vesztett a tarkóra mért többszöri ütésért, és ez csak tetézte a csalódást keltő menetet, amelyben mindkét fél részéről rengeteg fogás volt. A 9-0-s profi bokszoló a harmadik menetben több figyelemre méltó ütést is bevitt, de az utolsó kilenc percben nem tudott kiemelkedőt mutatni. Egyikük sem tűnt ki igazán az unalmas mérkőzésen, amelyből a bíróknak egyértelműen nehéz volt győztest választaniuk.

Fury azonnal elhatárolódott a visszavágótól, de ragaszkodott hozzá, hogy továbbra is nyitott arra, hogy a következő meccsén Jake vagy Logan Paul ellen lépjen ringbe. Előbb azonban izgatottan várja a KSI fellebbezésének eredményét.

Borítókép: Matt McNulty/Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ