(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

Wilder: „Mindenki azt mondja, hogy Fury veszített és szükségük van rám”

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder szerint Tyson Fury Francis Ngannou elleni teljesítménye után azzal bombázzák, hogy térjen vissza a ringbe.

Wilder 2022 októbere óta nem lépett szorítóba, amikor az első menetben kiütötte Robert Heleniust. Fury, aki háromszor küzdött Wilder ellen, a múlt hónapban Szaúd-Arábiában tízmenetes megosztott győzelmet aratott Ngannou felett.

Az összecsapás során Fury a harmadik menetben padlózott. A mérkőzés, amelyről sokan azt várták, hogy teljesen egyoldalú lesz, egy nagyon küzdelmes összecsapás lett.

„Még csak meg sem tudtam nézni a [Fury-Ngannou] meccset. Rengeteg sms-t kaptam, és sokan hívtak emiatt, különösen, amikor padlózott. A meccs után sokan találgatták, hogy vajon tényleg csalt korábban, lett volna valami a kesztyűjében. Ezek a dolgok most jönnek elő. Mindenki azt mondja, hogy vesztett, és ‘Deontay, szükségünk van rád újra’, és hogy mennyire unalmas a boksz, a nehézsúlyú divízió hanyatlik” – mondta Wilder a Blue Blood Sports TV-nek.

Wildert és a menedzsereit érdekli egy esetleges összecsapás Ngannou-val – és szó van egy „vegyes szabályokkal” megrendezett viadalról is. Wilder még azzal az ötlettel is foglalkozott, hogy átmegy az MMA-ba, és ott vív meg egy meccset.

Ngannou úgy véli, hogy Wilder komolyan gondolja az MMA iránti érdeklődését, de arra számít, hogy az átmenet nehéz lesz.

„Tényleg komolyan gondolkodik az MMA-n. Sokan beszélnek arról, hogy mi lesz a következő lépésem a bokszban, illetve az MMA-ban, de ismétlem, ez tényleg érdekli Wildert. Nehéz lesz. Ez egy másfajta vadállat lesz számára. Ezúttal én voltam az, aki megtapasztalta, hogy kell megmászni egy hegyet, de most fordul a kocka” – mondta Ngannou a The MMA Hour című műsorban.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ