(Photo by Elsa/Getty Images)

Michel Rivera: „Nem hiszem, hogy Shakur valaha is küzdött volna olyan ellenféllel, mint De Los Santos”

A veretlen Shakur Stevenson a Dominikai Köztársaság veszélyes bunyósa, Edwin De Los Santos (16-1) ellen lép szorítóba a Top Rank bokszcsapatának csütörtök esti, ESPN-en látható különleges bokszgáláján.

A mérkőzésre a Las Vegas-i Strip-en megrendezésre kerülő Formula 1 versenyhétvége alatt kerül sor, és a tét a WBC megüresedett könnyűsúlyú világbajnoki címe lesz. A Newark-i Stevenson jelentős favoritként lép ringbe.

Míg a fogadók többsége és sok bokszszakértő nem sok esélyt ad De Los Santosnak, honfitársa, Michel Rivera úgy véli, hogy honfitársa több mint képes a meglepetésre.

„Nem hiszem, hogy Shakur valaha is küzdött volna olyan ellenféllel, mint De Los Santos.  Ő egy nagyon nagy ütő. Megvan benne a képesség, hogy megtegye, ami ahhoz kell, hogy legyőzze Shakurt” – mondta Rivera a BoxingScene.com-nak.

De Los Santos, akit Sampson Lewkowicz, a Sampson Boxing promótere támogat, három meccses győzelmi szériával lép ringbe. Legutóbbi, júliusi mérkőzésén egyhangú pontozással legyőzte Joseph Adornót. Egyetlen vereségét William Foster III. ellen szenvedte el.

Stevenson, aki három kategóriás bajnokká szeretne válni, legutóbb áprilisban küzdött, amikor hat menetben megállította Shuichiro Yoshinót.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ