Getty Images

Crawford Ennis bajnoki címéről: „Úgy tűnik, mindenki jól érzi magát, ha e-mail bajnok”

Bár Ennis hivatalosan is bajnok lett, a 26 éves harcos nem ugrált örömében. Ennis abban reménykedett, hogy Crawford egyszerűen ringbe száll és megküzd vele, nem pedig abban, hogy felemelik. Crawford, bár nem volt boldog a dolgok alakulásával, együtt érez Ennisszel.

„Tudom, hogy ez nem ideális. Tisztában vagyok vele, hogy csalódott, mert nem tudta megnyerni a bajnoktól, meg miegymás. Ez csalódást keltő” – mondta Crawford a riporterek egy csoportjának.

A csalódottság, amire Crawford célozgat, különböző formában jelentkezik. Egyrészt megérti, hogy Ennis miért elégedetlen, másrészt viszont Crawford maga is az. A döntésnek, hogy e-mailben kapja meg a címet, rossz felhangja van. Crawford szemszögéből nézve Ennisnek más megoldást kellett volna követelnie, ahelyett, hogy hátradől és elfogadja a döntést.

„Én az ő helyében harcolnék érte. Inkább a harmadik számú sráccal bokszolnék, ha nem tudnám megszerezni a másikat. Ne küldjenek nekem öveket postán. Csak úgy tűnik, hogy most mindenki nyugodtan lehet e-mail bajnok.”

Nem ez volt a legbüszkébb pillanata, de Ennis bízik abban, hogy a címének köszönhetően a váltósúlyú divízió néhány nevesebb alakját is magához tudja majd csábítani. Eddig nem igazán tudott megküzdeni az élvonal krémjével. Ironikus módon Crawford is ezzel a problémával küzdött évekig.

„Tudom, hogy frusztráló, hogy nem tudja megszerezni azokat a nagy meccseket, de ez a játék része.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ