Teofimo Lopez visszautasította a Ryan Garcia elleni ajánlatot

Teofimo Lopez azt mondja, hogy megsértődött a csekély összeg miatt, amit a Ryan Garcia ellen tervezett mérkőzésért ajánlottak neki.

Lopez, a korábbi egyesített könnyűsúlyú bajnok szombat este Las Vegasban a David Benavidez vs. Demetrius Andrade gála alatt az újságíróknak elmondta, hogy visszautasította azt az ajánlatot, hogy a jövő év összecsapjon Grciával, mert messze az értékénél alacsonyabb fizetéssel honorálták volna. Lopez elmondta, hogy 1,5 millió dollárt ajánlottak neki Garcia ellen, de a részletekről hallgatott, például arról, hogy ki hozta neki az ajánlatot, hogy a Top Rank, az ő promótere, vagy Garcia promótere, a Golden Boy.

Oscar De La Hoya, a Golden Boy alapítója a múlt hónapban felvetette, hogy érdekelné egy feburári, a Super Bowl hétvégéjén megrendezendő mérkőzés Garcia és Lopez között, és ezt az ötletet a Top Rank vezetője, Bob Arum is támogatta.

„Ha te vagy a legjobb, te hozod a nagy szponzorokat, támogatókat és 1,5 millió dolláros részesedést ajánlasz nekem a bunyóban, akkor b-zdmeg. Szóval igen, visszautasítottam az ajánlatot” – mondta Lopez a Boxing Newsnak.

Arra a kérdésre, hogy tisztázza, mik a következő lépései, Lopez rejtélyes választ adott.

„Ami a következő lépésemet illeti, be akarom járni a világot. El akarok menni Olaszországba, más helyeken is meg akarom mutatni a boksztudásom. Afrikában is sok rajongóm van. Globálisan szeretnék terjeszkedni, mert senki más nem fog már segíteni nekem a bokszban.”

Lopez nemrég azt nyilatkozta a BoxingScene.com-nak, hogy nem tervezi, hogy a közeljövőben bokszolni fog. Egy közösségi médiás posztban, amely vírusként terjedt el a bokszvilágban, Lopez azt mondta, hogy a szemétgyűjtés jobban fizet, mint a bokszolás.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ