A váltósúly csodákat művel Kelvin Gastelummal: „Évek óta nem éreztem magam ilyen jól”

Visszatér a váltósúlyba Kelvin Gastleum, aki azt tervezi, hogy marad a sajátjának tekintett divízióban.

Higgyünk a szavának, Gastelum jól érzi magát a két súlycsoport közül a könnyebbikben, amelyek között az elmúlt években ugrált. Szombaton a UFC on ESPN 52-en Sean Brady ellen lép ketrecbe, azzal a szándékkal, hogy újra elkezdje magát felépíteni.

„Remekül érzem magam, ember. Évek óta nem éreztem magam ilyen jól. Már rég nem voltam ilyen vékony. Rengeteg munkát fektettünk bele. Jól érzem magam” – mondta Gastelum a riportereknek.

A középsúlyban való szereplés és az időnként nehéz súlycsökkentések ellenére Gastelum kitartott amellett, hogy váltósúlyban tervezi folytatni.

„Mindig is ez volt az én divízióm. Sikeres voltam középsúlyban, így ott maradtam, de végül nem jött be nekem, így ki kellett lépnem kicsit a komfortzónámból, és jobban oda kellett figyelnem a diétámra. Mindig is ez volt az igazi súlycsoportom.”

Gastelum úgy gondolja, hogy Brady, aki a promóció hivatalos ranglistáján a 9. helyen áll, tökéletes ellenfél arra, hogy megmutassa, hol a helye a divízióban.

„Ezzel a sráccal akartam küzdeni, a top 10-ből akartam valakit. Sean Brady lett a választásom. Kemény fickó és szeretik az emberek nézni a harcait, szóval úgy gondoltam, hogy ez egy jó első teszt lesz a visszatérésemnek.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ