(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Thompson a UFC 296 győzelme után ki akarja hívni Edwardsot: „Legközelebb én jövök érte”

A korábbi váltósúlyú bajnoki cím kihívója, Stephen Thompson azt állítja, hogy egy Shavkat Rakhmonov elleni győzelemmel a UFC 296-on, ismét esélyt kérne a bajnoki cím megszerzésére Leon Edwards ellen.

Thompson, a jelenlegi hatodik helyen álló váltósúlyú kihívó legutóbb tavaly decemberben harcolt, amikor TKO-győzelmet aratott Kevin Holland felett. Kétszer is kudarcot vallott a vitathatatlan váltósúlyú korona megszerzésében, Thompson a UFC 205 társ-főmérkőzésén többségi döntéssel döntetlent ért el Tyron Woodley ellen. A következő év márciusában, 2017 márciusában megrendezett UFC 209-en azonban már kikapott Woodley ellen.

Legközelebb Rakhmonov ellen fog ketrecbe lépni, ezzel kapcsolatban Thompson elárulta, hogy a UFC 286-on az üzbegisztáni születésű ellen aratott győzelemmel egy címmeccset fog követelni – és úgy véli, hogy Edwards ezt követően vele fog szembe nézni.

„A fickó, akit ki fogok hívni, az lesz az, aki a bajnok. Úgy gondolom, ez Leon Edwards lesz. Amennyiben nyerek, címmeccset szeretnék legközelebb, bárki is legyen a bajnok. Jelen pillanatban Leon az, szóval őt fogom kihívni. Ezt mindenkivel tudatni akarom. UFC, jövök Leonért. Mert ez egy olyan meccs, amiről azt hittem, hogy már azelőtt megtörténik, hogy címmérkőzést kapott volna. Volt néhány alkalom, amikor kihívtam őt, és ő nyilvánvalóan elkerült, mert jó szériában volt. De most, hogy bajnok lett, ez nagy durranás lenne. Eddig csak grapplerekkel küzdött” – mondta Stephen Thompson a Submission Radio-nak.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ