Getty Images

Beneil Dariush mérlegeli a visszavonulás lehetőségét

A könnyűsúlyú harcos, Beneil Dariush elárulta, hogy jelenleg mérlegeli a jövőjét a vegyes harcművészetekben, miután a UFC Austin főmérkőzésének első percében megsemmisítő vereséget szenvedett Arman Tsarukyan ellen.

Dariush, a jelenlegi hetedik helyen álló könnyűsúlyú Tsarukyan ellen szenvedte el második egymást követő vereségét, méghozzá egy elsöprő kiütés formájában. A másik vesztes mérkőzése a korábbi könnyűsúlyú bajnok, Charles Oliveira ellen volt a UFC 289-en idén júniusban.

A Tsarukyan ellen elszenvedett megsemmisítő kudarc után a Kings MMA alapembere, Dariush elismerte, hogy mérlegeli a sportágban való jövőjét.

„Csak próbálom kitalálni, hogy továbblépjek-e? Vagy végeztem? Nem akarok csak egy top-10-es harcos lenni. A világ első számú bunyósa akarok lenni és ennél kevesebbel nem fogom beérni. Így kezelem jelenleg a helyzetem. Visszatértem az imához, és meglátom, mit mutat nekem az Úr. Legutóbb sok problémám volt fizikailag a nyakammal, és azt mondtam, hogy megoldom, aztán visszatérek és meglátjuk, hogy megy. Ezt is tettem. Nagy változást tapasztaltam a teljesítményemben. 0-3-ról 8-0-ra javultam. A nyakam nagy változást jelentett. De ezúttal nincsenek egészségügyi problémáim. A nyakam összességében elég jól van. Nincs vele semmi gondom. Szóval, más helyzetben vagyok, mint akkoriban” – mondta Beneil Dariush a Submission Radio-nak.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ