Michael Page UFC Fight Night: Craig v Muniz
LONDON, ENGLAND - JULY 22: MMA fighter Michael Page is seen in attendance during the UFC Fight Night at The O2 Arena on July 22, 2023 in London, England. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Page úgy véli, hogy a PFL-ben való megjelenése segített neki a UFC-s szerződés felgyorsításában

Michael Page úgy véli, hogy azután vált sürgetővé a UFC számára a szerződtetése, hogy szembekerült Cedric Doumbe-vel.

Minden jel arra mutatott, hogy Page a UFC-hez csatlakozik, miután többször is szerepelt annak adásaiban, valamint Dana White, a UFC vezérigazgatója is kifejezte érdeklődését.

Amikor azonban Page a hónap elején a PFL dublini show-ján megjelent, és szembenézett Doumbe-vel, mindenki a következő lépését találgatta.

„Sakkozom. Ez valahogy elindított egy másik folyamatot. Mindenki azt mondta, hogy Dana elbaltázta, érdekes volt látni az emberek felfogását arról, hogy mi történik. Felrobbant a telefonom, hogy mi folyik itt, tesó? Az emberek össze voltak zavarodva” – mondta Page a The K/O Show-ban.

Arra a kérdésre, hogy a szembesítés talán nyomást gyakorolt-e a UFC-re, hogy felgyorsítsa a folyamatot, Page azt mondta, abszolút.

„Százszázalékban úgy gondolom, hogy igen. Volt egy kis szünet a tárgyalásban, és már én is úgy éreztem, hogy gyerünk már, haladjunk. Már flörtöltünk, láttak a UFC-nél, a legmenőbb szabadügynök a piacon, aztán semmi nem történt. Szóval, ez mindenképpen beindított mindent a UFC és a PFL-nél is egyaránt. Olyan volt, mintha egy árverési csata lett volna, az aláírás előtti 48 óra őrületes volt. A UFC márka, mint tudod, sok éve ismerjük egymást, mindig is ez volt a célom. Már akkor ezt akartam, amikor elkezdtem az MMA-t.”

Page már készen áll a debütálására. Kevin Hollanddal találkozik egy váltósúlyú mérkőzésen a UFC 299-en március 9-én a miami Kaseya Centerben.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ