UFC 298: Whittaker v Costa
ANAHEIM, CALIFORNIA - FEBRUARY 17: Robert Whittaker of New Zealand prepares to face Paulo Costa of Brazil in a middleweight fight during the UFC 298 event at Honda Center on February 17, 2024 in Anaheim, California. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Whittaker: „A UFC mindig is jól bánt velem, mindig elém tették az ellenfeleket”

Robert Whittaker visszatért a győztes útra, és reméli, hogy a folytatás is hasonló lesz.

A UFC 298 társ-főmérkőzésén a Honda Centerben Whittaker egy izgalmas csatában egyhangú döntéssel legyőzte Paulo Costát.

„Nyilvánvalóan nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel. Mindig így nézek ki a meccsek után. Ez látszik. Ráadásul volt egy tűzpárbajom Costával. A győzelemnél is jobban elégedett vagyok azzal, amit el akartam érni. Sikerült.”

A 33 éves Whittaker visszavágott a Dricus Du Plessis elleni júliusi TKO vereségért. Whittaker a 2024 közepén esedékes visszatérést szem előtt tartva egy harmadik meccset is tervez még az évben. De ki ellen? Sean Strickland vagy Khamzat Chimaev ellen?

„Vannak opciók. A középsúlyú divízió vicces. Annyi mozgás és lehetőség van benne, hogy bármikor, bárhol, bármilyen mérkőzést meg lehet rendezni. Őszintén szólva, a UFC mindig is jól bánt velem. Soha nem kellett kiválasztanom az ellenfeleimet. Mindig elém tették őket. Nem fogok most változtatni azon, ahogyan a dolgaimat intézem.”

A UFC 298-as győzelmét követő másodpercekben a rajongók és a média tagjai egyaránt felvetették azt az ötletet, hogy Whittaker Strickland ellen harcoljon legközelebb, aki januárban elveszítette a középsúlyú bajnoki címét, és jelenleg nincs lefoglalva neki párharc.

„Ő nem olyan rossz ellenfél. Dühös mindig mindenkire.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ