Getty Images

Sean O’Malley egy szuperharcot akar még idén: „Szeretek pénzt keresni”

Sean O’Malley azt tervezi, hogy a UFC 299-en gyorsan elintézi riválisát, Marlon Verát, mielőtt súlyban feljebb lépne, hogy megküzdjön Ilia Topuriával a UFC pehelysúlyú bajnoki címéért.

‘Suga’ közel hét évvel ezelőtti érkezése óta a UFC egyik meghatározó ereje. Jelenleg 9-1-re áll a promócióban, O’Malley szilárdan hisz abban, hogy ezúttal legyőzi ‘Chito’ Verát, és végre megbosszulja az egyetlen foltot a UFC-rekordján. O’Malley rendkívül vitatható volt a kisváltósúlyú trónra való felemelkedése során, de karrierje minden fontos pillanatában bizonyított. A Vera ellen 2020-ban elszenvedett egyetlen vereség nagyon jelentéktelen küzdelem volt azokhoz képest, amelyekben ‘Suga’ később ragyogott. Most O’Malley lehetőséget kap arra, hogy ismét bizonyítson egy olyan mérkőzésen, amely nagy jelentőséggel bír számára.

Az ESPN riporterének, Brett Okamotónak adott interjújában ‘Suga’ Sean O’Malley beszélt a céljairól és a jelenlegi terveiről, feltéve, hogy a UFC 299-en valóban legyőzi Verát.

„Én vs. Ilia szeptemberben Vegasban a Sphere-ben. Csináljuk meg. Ez lehetne a következő meccs, ha minden a terv szerint alakul” – mondta O’Malley Okamotónak.

O’Malley a továbbiakban arról is beszélt, hogy a karrierje jelenlegi szakaszában mit szeretne, és hogy milyen elvárásai vannak a jövőbeli mérkőzéseivel kapcsolatban.

„Szeretem, ha vannak lehetőségeim. A nap végén, mi a legnagyobb küzdelem? Díjbunyós vagyok. Szeretek pénzt keresni.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ