UFC 254: Khabib v Gaethje
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 25: Khabib Nurmagomedov of Russia stands in his corner prior to his lightweight title bout against Justin Gaethje during the UFC 254 event on October 25, 2020 on UFC Fight Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images)

Javier Mendez: „Az egyetlen ember, aki egy kicsit megingatta Khabibot…”

Javier Mendez számára Islam Makhachev képzettebb, mint Khabib Nurmagomedov, de nem veszélyesebb.

Daniel Cormier, aki szintén Mendez mellett edzett az American Kickboxing Academyn, azt mondta, hogy a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Makhachev még veszélyesebb, mint a korábbi bajnok Nurmagomedov volt fénykorában.

Mendez ezzel nem ért egyet.

„Oké, több területen is képzettebb, igen. Veszélyesebb? Véleményem szerint senki sem veszélyesebb a világon, mint Khabib. Senki. Nem láttam még senkit, aki veszélyesebb lenne Khabibnál. Nem tudsz vele semmit sem csinálni” – mondta Mendez az MMA Mániának.

Mendez áradozott Nurmagomedov álláról. „A Sas” veretlenül vonult vissza, és 29 profi mérkőzésen még sosem ízlelte meg a saját vérét. Mendez szerint csak egy bunyós volt képes rövid időre elkábítani Nurmagomedovot.

„Khabib a legveszélyesebb. Elfogult vagyok, mert szeretem őt, de szerintem neki van a legkeményebb álla. Ütötték már meg. Az egyetlen ember, aki egy kicsit megingatta, az Michael Johnson volt. Johnson egy pokoli ütést mért rá, de azon kívül senki más nem hozta zavarba. Abban igaza van DC-nek, hogy Islam képzettebb, de veszélyesebb? Nem hiszem, hogy valaha is volt Khabibnál veszélyesebb ember.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ