NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 11: Tom Aspinall of England reacts after his knockout victory against Sergei Pavlovich of Russia in the interim UFC heavyweight championship fight during the UFC 295 event at Madison Square Garden on November 11, 2023 in New York City. (Photo by Sarah Stier/Getty Images)

Tom Aspinall Jon Jonesról: „Abszolút félek tőle, de ez ösztönöz engem”

Amikor a hónap elején a UFC nehézsúlyú bajnok Jon Jones és Tom Aspinall összefutott egymással, jó eséllyel egyikük jobban félt a másiktól.

Valószínűleg Aspinall volt az. Aspinall, aki egy ideiglenes UFC nehézsúlyú bajnoki öv tulajdonosa, nem titkolta, hogy szeretne Jones ellen egy címegyesítő mérkőzést.

És most, alig néhány héttel azután, hogy az angliai Birminghamben egy sportkongresszuson rövid időre összefutottak, Aspinall nem fél bevallani, hogy fél Jones-tól, akit sokan minden idők legnagyobb UFC-harcosának tartanak – de biztos benne, hogy ez nem rossz dolog.

„Hogy félek-e tőle? Abszolút. Minden ellenfelemtől félek. Mintha ezek a srácok a világ legjobbjai lennének. Abszolút félek tőle, de ez táplál engem. Be akarom bizonyítani, hogy én vagyok a legjobb a világon” – mondta Aspinall Jonesról a YouTube-csatornáján.

Sajnos ez a lehetőség továbbra is rosszul fest, mivel Jones változatlanul a korábbi bajnok Stipe Miocic ellen akar megküzdeni, amint visszatér mellizomsérüléséből, ami miatt az eredeti UFC 295 főmérkőzés elmaradt.

„Biztos vagyok benne, hogy meg tudom verni Jon Jonest. Nem csinálok titkot abból, hogy meg akarok küzdeni vele, de eddig a pontig mindent megtettem, amit tudtam… Meg akarok küzdeni Jon Jones ellen, de ő nem, szóval nem sokat tehetek ez ügyben.”

Ami Aspinall következő lépését illeti, Dana White, a UFC vezérigazgatója nemrég a TNT Sportsnak elmondta, hogy Angliában készül hamarosan egy gála, amelynek várhatóan Manchester ad majd otthont július végén. Úgy tűnik, hogy Aspinall, aki elmondta, hogy „tárgyalásban van” a UFC-vel, ekkor tér vissza a ketrecbe, bár az nem világos, hogy ki ellen, vagy hogy megvédi-e ideiglenes címét.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ