„Khabib és Conor menekülnek, mint két kutya”

Minden idők egyik legjobban várt MMA csatája április 18-án lenne, azonban a koronavírus közbeszólhat.

Dana White folyamatosan azt ígérgeti, hogy nézők nélkül is megrendezik a gálát, azonban a UFC elnöke egyre több akadályba ütközik. A sportesemények betiltása. A határok lezárása. A repterek lezárása. Sorolhatnánk…

Khabib visszautazott Oroszországba, ami egyben azt is jelenti, hogy nem akar bunyózni – ezt egy Instagram-posztjában ki is fejtette. A jelenleg UFC könnyűsúlyú bajnoka szerint az egész világnak karanténba kell vonulnia, hogy megakadályozzuk a kór terjedését. Azt is megjegyzi, higgye el mindenki, hogy őt jobban idegesíti, hogy nem bunyózhat, mint bárkit. Az üzenet tehát egyértelmű, Khabib nem gondolja helyesnek, hogy április 18-án ketrecbe lépjen Tony Ferguson ellen.

Ferguson ezt követően szinte azonnal válaszolt is.

„Szerintem Khabib már régóta tudja, hogy nem fog harcolni. Abu Dhabiból vissza is utazhatott volna ide is” – mondta Tony egy videóban. Mindezzel arra utalt, hogy kaukázusi avar származású MMA harcművész nem Amerikába utazott, hanem inkább a szülőföldjére, ahol lezárták a határokat. Ha akarna még most is visszarepülhetne. Megint meghátrál a bunyónk elől. Én egy igazi gyilkos vagyok, míg Khabib és Conor úgy menekül előlem, mint egy kibaszott kutya. Nagyon szeretek a kutyákkal futni, de ezek ketten nem is kutyák, hanem kibaszott p*ncik. Khabib egy k*rva.”

Majd Tony a UFC vezetőségének üzent, és arra kéri őket, hogy fosszák meg Khabibot a bajnoki címtől.

„Megígértem, hogy feltörlöm a sapkájával a padlót. Most pedig fut előlem. Nem érdemli meg a bajnoki címet.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ