(Photo by Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

Holloway nem zárkózik el a pehelysúlytól, érdekli a címmérkőzés

Max Holloway nem zárja be az ajtót a pehelysúlyba való visszatérés előtt, különösen akkor nem, ha lehetőség adódik a bajnok Ilia Topuria elleni küzdelemre.

Holloway, a korábbi UFC pehelysúlyú bajnok feljebb lép könnyűsúlyba, hogy a UFC 300-on kiálljon Justin Gaethje ellen, ahol a tét a BMF bajnoki cím. Ez a második alkalom, hogy Holloway próbára teszi magát ebben a súlycsoportban, első alkalommal alulmaradt Dustin Poirier ellen az ideiglenes könnyűsúlyú bajnoki címért.

Holloway egyelőre nem kötelezi el magát, hogy marad a könnyűsúlyban, vagy visszamegy pehelysúlyba. Nyitva akarja tartani a kapukat.

„Meglátjuk, mi történik. Ebben a sportban mindig jó, ha vannak lehetőségeink. Az első Justin Gaethje. De van egy szórakoztató bunyó lentebb, és az a fickó folyamatosan beszél, de én hallom őt. Az egyetlen tanácsom (Topuria) számára, hogy ha jön a szerződés, írja alá a kipontozott vonalon. Ne keressen kifogásokat.”

Hollowayt érdekli a lehetőség, hogy újra megküzdjön a pehelysúlyú bajnoki övért, különösen, ha az Topuria ellen lesz. Holloway utalt rá, hogy felmerült egy kettejük közötti mérkőzés, de Topuria végül elkerülte őt.

„Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy mit gondolok Topuriáról. Megküzdenék vele, de menj és tedd fel neki ezt a kérdést rólam. A nap végén én még mindig a UFC címért akarok harcolni. Mindig ez volt a célom. Rengeteg kihívót állítottak elém, sok feltörekvő harcost és sokan elkerültek. Erről megkérdezheted a UFC-t. Tegyétek fel neki a kérdést.”

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ