Bare Knuckle FC

Mike Perry köszönetet mond Conor McGregornak

Conor McGregor immár a BKFC tulajdonosa, és az „erőszak királya” Mike Perry nem is lehetne boldogabb.

A KnuckleMania 4 közvetítése során David Feldman, a BKFC elnöke hatalmas bejelentést tett a promócióval kapcsolatban. Egy videócsomagot játszottak le, amelyben McGregor bejelentette, hogy a McGregor Sports & Entertainment a BKFC tulajdonosa lett.

Perry, aki a Los Angelesben megrendezett KnuckleMania 4 főmérkőzésén az első menetben legyőzte Thiago Alvest, csak jót mondott McGregorról az esemény után.

„Köszönöm, ember. Mindannyian szeretjük Conor McGregor bunyóit. Úgy értem, ő a legnagyobb küzdősport sztár a történelemben, ahogy még mindig szeretjük Mike Tysont is. Még mindig valami nagyot készül csinálni ezen a Netflixes dolgon. De Conor McGregor, senki sem mozgatta meg úgy a dolgokat, mint ő és az ír rajongók. Az ír rajongótábor az első számú küzdősport rajongói bázis, mert az egész világot beutazzák, hogy megnézzék Conor McGregort. Egyszerűen figyelemre méltó dolgokat tett, és a mai napig emlékszem, hogy mit gondoltam róla, amikor kiütötte Jose Aldót. Azt gondoltam: ‘A francba, tesó!’. Ismertem Jose-t, de Conort nem, szóval akkoriban megfogott. Ugyanúgy, ahogyan Ryan Garcia is felkeltette az emberek figyelmét legutóbb, amikor azt hittük őrült, aztán megverte ellenfelét” – mondta Perry.

McGregor az évek során már mutatott érdeklődést a BKFC iránt. Az esemény utáni sajtótájékoztatón Feldman elmondta, hogy a McGregorral való kapcsolat a szponzori megállapodásokból hogyan nőtte ki magát tulajdonosi részesedéssé.

Annak ellenére, hogy a BKFC ringjében egymással szemben álltak, hogy egy fantáziapárbajt összehozzanak, Perry benne van a dologban, tekintve, hogy csodálja McGregor eredményeit a küzdősportokban.

„Tisztelem, és én is megpróbálok hasonló dolgokat művelni. Lehet, hogy nem mindig csinálom tisztán, mint ahogy Conor McGregor szétverte Eddie Alvarezt, és ez egy kicsit másképp alakult a karrierem. De három éve nem bunyóztam négy percnél tovább, haver. Bántom az embereket, vagy feladják. Összetöröm a szívüket. Conornak még mindig van szíve, még a mélypontok után is. Hordágyon vitték ki, és még mindig elmondta az embereknek, hogy mit érez azzal a sz*rral kapcsolatban. De én bárkit megverek a világon, pont.”

Borítókép: Bare Knuckle FC

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ