Boráros Gábor/Facebook

Boráros Gábor a közelgő RFA debütáló formájáról: „Nincs esélye, erősebb leszek, mint egy ló!”

Boráros Gábor szlovák-magyar MMA harcos hamarosan bemutatkozik a Real Fight Arena szervezetében. Az IAF-fel közös gálán, Nové Zámkyban középsúlyban Frederic Komuenha lesz az ellenfele.

Boráros hiába számít tapasztaltabb harcosnak, nem becsül le senkit, és készen áll arra, hogy május 18-án újabb győzelmet könyveljen el.

Boráros karrierje nagy részét váltósúlyban vívta, ahol általában ő volt a kisebbik harcos. Ezúttal feljebb lép súlyban.

„Már várom, hogy nem leszek sokkal magasabb az ellenfelemnél. Előny, hogy hasonló magasságúak leszünk, és azt is várom, hogy nem kell annyit fogynom. Erősebb leszek, mint egy ló” – nyilatkozta Boráros a Komuenhom elleni meccs előtt.

„A felkészülés még mindig a régi. Minden nap keményen dolgozom, hétvégén a regenerációs programom részeként van egy kis szabadidőm. Nagyon jó formában leszek” – ígéri a 20-11-1-es mérleggel rendelkező szlovák-magyar harcos.

A két fél tapasztalatbeli különbsége markánsan megmutatkozik ebben a küzdelemben. Míg Boráros már 32 profi MMA-meccset tudhat maga mögött, addig Komuenha még csak a pályafutása elején jár. Ezt a különbséget maga Boráros is elismeri, és megkülönböztető tényezőnek tekinti.

„Sokkal több tapasztalatom van. Korábban olyan voltam, mint egy vaddisznó, és egyáltalán nem gondoltam arra, hogy megyek bele a küzdelembe. Nem volt stratégiám. Ez nem volt jó ötlet. Bár voltak kemény meccseim, mint legutóbb Oroszországban, de soha nem mondtam le egyetlen meccset sem. Még akkor sem, amikor sérült vagy beteg voltam. Akkor is belementem a küzdelembe, és ebből is tanultam valamit, mert sokat bírok, kitartó vagyok, és soha nem adom fel” – mondta Boráros a mérkőzés előtt az RFA x IAF Warm Up-on. Bár ellenfelét nem ismeri teljes részletességgel, egy dologban nagyon is biztos.

„Véleményem szerint nincs esélye ellenem. Biztosan készen áll majd, hisz abban, amiben én is. Mindketten bunyósok vagyunk, és nem úgy megyünk bele a küzdelembe, hogy nincs esélyem. Nem félek semmitől.”

A mérkőzésre május 18-án kerül sor Nové Zámkyban.

Borítókép: Boráros Gábor/Facebook

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
RFA

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ