„Ha már bokszmeccs, legyen bokszoló is” – máris akadt kihívója a Boráros-Tobak meccs győztesének

A nagy várakozással övezett Boráros Gábor vs. Tobak Patrik küzdelem május 25-én kerül megrendezésre a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban, mint a Kiliti Boxing Show egyik főattrakciója.

A közönség már alig várja a két harcos összecsapását, különösen azután, hogy Tobak Patrik, aki TikTokon szerzett népszerűséget, és már 16 győzelmet aratott Hollandiában, többször is kihívta az MMA világából érkező Boráros Gábort. Boráros, aki nemcsak a ketrecben, hanem a televízió képernyőjén is megfordult – részt vett a cseh Survivorben és az Nyerő Páros című műsorban is –, végül elfogadta a kihívást​​​​​​.

https://www.instagram.com/p/C48LsfMJz5k/

Ez a hír nagyon sok ökölvívó érdeklődését is felkeltette. Tallósi Péter, aki a New School Promotion gáláján mutatkozott be korábban profiként, rengeteg szép sikert ért már el az eddigi pályafutása során, köztük többszörös magyar bajnok, Bocskai István Emlékverseny 3. hely és még több hazai, illetve nemzetközi érem. Részese volt a VI. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálán bemutatkozó Masterboy Challenge sorozatnak is, ahol Peti 10 menetben, pontozással kerekedett felül Lengyel Milánon, nyereménye 1000 dollár volt!

Most viszont úgy érezte, muszáj beleszólnia ebbe a szócsatába, ami Tobak és Boráros között zajlik és kihívta a győztest. Peti vajon ott lesz a gálán és megnézi a lehetséges leendő ellenfeleit? Van esély erre a mérkőzésre?

Az biztos, hogy az esemény színes programot ígér többek között Kiliti Tamás, ifj. Berki Ferenc és Takács Dániel részvételével is. Az est folyamán nem csak profi ökölvívók lépnek ringbe, hanem a “The Ring” üzletemberbox is visszatér, amely az nemzetközi árufuvarozás “fenegyerekeit” hozza össze egy nehézsúlyú küzdelemre​​.

Ez az esemény tehát nem csak a küzdősport rajongóinak ígér izgalmakat, hanem mindazoknak, akik szeretik a sportot és a show-t egyaránt. Az Alba Regia Sportcsarnok kapui 16:00-kor nyílnak, az esemény pedig 17:00-kor kezdődik​​.

Borítókép: Kiliti Promotions

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ