Fotó: Golden Boy Boxing

Ryan Garcia komolyan gondolja?: „Hivatalosan visszavonulok”

Kevesebb mint két hónappal azután, hogy Ryan Garcia megdöbbentette a bokszvilágot azzal, hogy többségi döntéssel legyőzte a WBC kisváltósúlyú bajnokát, Devin Haney-t, az ellentmondásos bokszoló az X-en közzétett posztok sorában közölte, hogy „hivatalosan visszavonult”.

„Még mindig edzeni fogok, de megsérültem, és végeztem vele és mindenkivel” – írta Garcia az egyik posztban. „A szomorú az, hogy nagyszerű bokszoló vagyok. És szórakoztatom és kiütöm az embereket. Szomorú vagyok, mert (imádom) a bokszot”. Egy következő posztban megosztotta: „Hivatalosan is visszavonultam”.

Garcia bejelentése, akár tartósnak bizonyul, akár nem, hetekkel azután érkezett, hogy letartóztatták egy vandalizmus vádjával Beverly Hillsben. A rendőrség egy „ittas személy” bejelentésre reagált a Beverly Hills-i Waldorf Astoria szállodában, és Garcia ügyvédje, Darin Chavez később azt mondta az ESPN-nek, hogy Garcia „harcol az édesanyja egészségével kapcsolatos lesújtó hírekkel”.

Garcia a szerdai visszavonulásának bejelentése előtt az X-en felsorolta az elmúlt hónapokban felmerült nehézségek sorát, amelyek közé tartozik, hogy pozitív lett a tesztje a PED ostarine-ra a Haney-vereséget megelőzően.

„Az Anyukámnak rákja van. Bepereltek. A táplálékkiegészítőimet beszennyezték. Váláson megyek keresztül” – posztolta Garcia. „Devin azt kéri, hogy vegyék el a győzelmemet. Mindenfélét rám zúdítanak. MÉG MINDIG SZERETEM ISTENT, Ő A MINDENEM.”

Garcia januárban ugyanazon a napon jelentette be második gyermeke születését és a feleségétől való válását is.

„Az ökölvívás nélkülem is rendben lesz. De még mindig szívás, jól éreztem magam a meccsen. Jó volt ütni embereket” – mondta Garcia.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ