Boxing In Riyadh: Tyson Fury v Francis Ngannou
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 28: Francis Ngannou looks on prior to the Heavyweight fight between Tyson Fury and Francis Ngannou at Boulevard Hall on October 28, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Renan Ferreira várja a Francis Ngannou elleni meccs véglegesítését

A PFL bajnoka, Renan Ferreira várakozó állásponton van Francis Ngannou miatt.

Ferreira köszönti várhatóan újra az MMA-ban Ngannou-t, miután a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok két legutóbbi mérkőzésén bokszkesztyűt húzott.

„Készen állok erre a meccsre, mióta a Bader-ügy lezárult. Leültem a PFL-lel, megnéztük a szerződésemet, túl vagyunk ezen a beszélgetésen. Szóval, ezen a ponton már csak a végleges időpontra várunk, aztán csinálhatjuk” – mondta Ferrerira a riportereknek.

Ferreira 2023-ban Denis Goltsov elleni TKO-val nyerte meg a PFL nehézsúlyú bajnoki címet, majd ezt követte februárban Ryan Bader 21 másodperces befejezése. Készen áll arra, hogy bebizonyítsa, hogy ő az első számú nehézsúlyú, amikor összecsap Ngannou-val.

„Úgy érzem, hogy Francis egy nagy név. Sokat tett már. Sok nagy név van az önéletrajzában. Úgy érzem, hogy egy győzelem ellene a csúcsra juttat.”

Ferreira nem tulajdonít túl nagy jelentőséget Ngannou kiütéses vereségének Anthony Joshua ellen a márciusi bokszmeccsükön. Arra számít, hogy Ngannou megpróbál majd bosszúból visszavágni.

„Francis kiment oda, és a boksz specialistájával küzdött, szóval, semmi baj. Ez egy csodálatra méltó vereség. Úgy érzem, hogy most vissza fog térni a gyökereihez az MMA-ban, és mindent belead, hogy visszatérjen a győztes útra.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ