Page VanZant BKFC presents KnuckleMania
TAMPA, FL - FEBRUARY 05: Paige Van Zant enters the ring for her first bare knuckle fight against Britain Hart during the BKFC KnuckleMania event at RP Funding Center on February 05, 2021 in Tampa, Florida. (Photo by Alex Menendez/Getty Images)

Az ex-UFC harcos Paige VanZant aláírt a Power Slaphez

A szombati UFC szaúd-arábiai közvetítés során Dana White vezérigazgató elárulta, hogy Paige VanZant a Power Slap 8 rendezvényen debütál június 28-án a dél-afrikai Christine Wolmarans ellen.

Ez csak egy újabb kitérő Paige karrierjében, aki a UFC-ből a BKFC-be szerződött. Jövedelmező szerződést kötött a Bare Knuckle Fighting Championshiptel, de sajnos „PVZ” nem tudott megfelelni a hype-nak, és egymás után veszítette el a Britain Hart és Rachael Ostovich elleni mérkőzéseit.

Májusban debütált a profi bokszban, ahol Elle Brooke-ot hívta ki a Misfits Boxing bajnoki címéért. Bár nem veszített, de az övet sem vihette haza, mivel a bírók megosztott döntetlennek értékelték a küzdelmet. VanZant várhatóan még ebben az évben visszavág Brooke ellen.

De nem előbb, minthogy kipróbálja magát pofozkodásban Dana White legújabb házi projektjének részeként. Bár Paige VanZant az elmúlt években nehezen találta meg a győztes utat, szívóssága és tartóssága tagadhatatlan. Karrierje 16 mérkőzése során még soha nem ütötték ki, ez a statisztika jól jöhet neki ebben az új sorozatban.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ