(Photo by Megan Briggs/Getty Images)

McGregor keresi az új időpontot, míg Dana azt mondja, teli a naptár

Annak ellenére, hogy a Nemzetközi Küzdelem Hete során felfedte, hogy már augusztusban tervezi a visszatérést a UFC 303 kártyáról való kilépése közepette, Conor McGregor idei visszatérési terveit máris meghiúsíthatja Dana White, aki megerősítette, hogy a promóció menetrendje az évre már szinte kész.

McGregor, aki korábban két súlycsoportban is bajnok volt, kénytelen volt visszalépni a váltósúlyú Michael Chandler elleni mérkőzéstől, miután kiderült, hogy mindössze három héttel a Las Vegas-i mérkőzés előtt lábujjtörést szenvedett.

És a Bellator Champions Series 3-on a szülővárosában, Dublinban megjelenve, McGregor elárulta, hogy már dolgozik a visszatérésének “új időpontján”.

„Tudjátok, még mindig itt vagyok. Volt egy kis figyelmetlenségem, és át kellett ütemeznem a mérkőzést, szóval egy kicsit feldúlt vagyok emiatt. De ez tart engem koncentrálva. Nem tudok úgy csinálni és megjelenni, mintha minden rendben lenne. A munka még nincs elvégezve. Haladok az új időpont felé, levonom a tanulságokat, ez egy koncentrációs hiba volt. Ha bármelyik másik kis csöves lennék, akik nem tudnak mozogni, akiknek nincs lábmunkájuk, akik nem támaszkodnak a képességeikre… akkor rendben lennék. Korábban többször is ketrecbe léptem olyan körülmények között, amik egyáltalán nem voltak ideálisak, és olyan előnyt adtam ezeknek a bumszliknak, amit nem is érdemelnek meg.”

Azonban White azt állította, hogy a 2024-es év hátralévő részére már megtervezték a menetrendet, ami megkérdőjelezi, hogy McGregor olyan hamar ketrecbe léphet, ahogyan azt szeretné.

„Jelenleg nem tudom. Igen, a UFC menetrendje már ki van dolgozva, szóval majd meglátjuk. Nem teszek semmit, amíg nem tudom, hogy Conor (McGregor) egészséges. Nem is érdemes erről beszélni addig, hogy mi lesz szeotemberben vagy októberben? Még nem áll készen, szóval miért is beszélnénk erről?” – mondta White.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ